Groapă de gunoi, în Satul de Vacanţă. Un agent economic, amendat

374
Groapă de gunoi, în Satul de Vacanţă. Un agent economic, amendat - groapadegunoi-1618235186.jpg

Articole de la același autor

După ce acum două săptămâni o societate comercială de pe strada Bărăganului din Constanţa a fost amendată pentru că a depozitat pe trotuar deșeurile care ar fi trebuit să fie ridicate a doua zi de operatorul de salubritate, o situație similară s-a petrecut zilele trecute în Satul de Vacanță. Un agent economic a vrut să scape mai repede de deșeurile adunate și a considerat că domeniul public poate fi un spațiu tocmai bun de depozitare. Așa se face că în zona s-a transformat într-o groapă de gunoi ad-hoc.

Astfel, pentru abandonarea gunoaielor pe domeniu public, operatorul economic a fost sancționat cu amendă de 20.000 lei, conform Legii 211/2011 și a fost dispusă măsura salubrizării având în vedere că deșeurile nu erau organizate în recipiente specifice. În plus, Primăria Constanța a sesizat Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Constanța.

Polițiștii locali constănțeni verifică zilnic zonele în care se depozitează deșeuri vegetale, menajere sau inerte și se identifică depozite nelegale, aplicându-se, ori de câte ori este cazul, sancțiuni contravenționale.

„Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail [email protected], [email protected] sau [email protected]”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6467 secunde