Gripa face victime printre bolnavii de cancer!

157
Gripa face victime printre bolnavii de cancer! - spital3-1517836840.jpg

Articole de la același autor

Gripa a fost confirmată în cazul altor șase pacienți ai Institutului de Oncologie din Iași, astfel că numărul total al bolnavilor a ajuns la 11. Cinci dintre bolnavi sunt în stare gravă, iar în spital a fost instituită carantina. Conducerea Institutului Regional de Oncologie Iași a descoperit alți șase pacienți cu virusul gripal AH1N1, pe lângă cei cinci pe care îi depistase săptămâna trecută.


Reprezentanții Institutului Regional de Oncologie (IRO) din Iași au declarat, luni, că în spital a fost instituită carantina după ce a fost confirmată prezența virusului gripal AH1N1 la 11 pacienți bolnavi de cancer. Doar cinci dintre ei sunt în stare gravă.


"Dintre acești pacienți, la care a fost descoperită prezența virusului AH1N1, doar cinci sunt în stare mai gravă. Dintre cei cinci, trei sunt intubați. În general, starea lor este stabilă, dar destul de gravă, luând în considerare că vorbim despre pacienți care au sistemul imunitar extrem de slăbit", a declarat Mirela Grosu, managerul IRO Iași.


Reprezentanții unității medicale au luat decizia restricționării accesului în Institut, după ce săptămâna trecută a fost restricționat accesul doar la secțiile de Hematologie și Terapie Intesivă.


În același timp, angajații Institutului care nu se imunizaseră au primit 50 de vaccinuri antigripale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9933 secunde