Gripa face încă o victimă! Bărbat de 43 de ani, mort în spital

238
Gripa face încă o victimă! Bărbat de 43 de ani, mort în spital - ddd-1580114077.jpg

Articole recomandate

Un pacient de 43 de ani, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu cu gripă, a decedat în urma unui stop cardio-respirator, au anunțat luni, într-un comunicat de presă, reprezentanții unității medicale, potrivit Agerpres. "Vă informăm că pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezența virusului gripal și care a fost internat în carul Secției Clinice ATI a SCJU Sibiu a decedat. Decesul a avut loc în data de 26 ianuarie, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil", se precizează în comunicatul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul fusese internat pe 12 ianuarie cu gripă. "Evoluția sa a fost una defavorabilă, pacientul fiind ventilat mecanic. Stare sa s-a agravat, prezentând insuficiență multiplă de organe și sisteme care au cauzat stopul cardio-respirator", susțin reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

Ceilalți pacienți internați cu suspiciune de gripă în spitalul sibian sunt stabili. "În perioada 24.01 - 26.01 inclusiv, în cadrul Secției Clinice Boli infecțioase au fost consemnate zece cazuri de suspiciune de gripă pe baza testelor rapide, dintre care patru persoane au fost internate. De asemenea, au mai fost internate zece persoane cu suspiciune de gripă pe baza diagnosticelor clinice. Pacienții sunt stabili și sub tratament, internați în cadrul secției Boli Infecțioase", se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8759 secunde