Grevă la Primăria Constanța. Angajații cer salarii mai mari și tichete de masă

1150
6
Grevă la Primăria Constanța. Angajații cer salarii mai mari și tichete de masă - primariaconstanta4-1422379950.jpg

Articole de la același autor

Angajații Primăriei Constanța protestează, astăzi, considerând că au salarii mici și sunt discriminați. 


Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța, sindicat ce reprezintă interesele angajaților din Primăria Municipiului Constanța, atrage, astfel, atenția asupra situației grele în care se află personalul contractual și funcționarii publici din administrația publică locală, ca urmare a faptului că sunt cea mai slab plătită și discriminată categorie de salariați din sectorul bugetar.  Astfel, astăzi, de la ora 14,30 și până la ora 16, SLSAP Constanța, împreună cu toate sindicatele afiliate Confederației Naționale Sindicale "Cartel Alfa", participă la acțiunea de protest de pe platoul din fața Prefecturii Constanța. 


"Această manifestare este generată de faptul că niciuna din solicitările salariaților din administrația publică locală nu a fost soluționată în mod favorabil de către Guvernul României. Mai mult prin adop-tarea OUG NR. 83/2014 privind sa-larizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, salariile personalului din administrația publică locală au fost înghețate și a fost interzisă în mod expres acordarea tichetelor de masă, cadou și a voucherelor de vacanță, pre-cum și a oricăror premii, prime sau bonificații", au explicat reprezentanții SLSAP. 


Protestatarii vor cere astăzi reglemen-tarea și liberalizarea acordării, începând cu anul 2015, a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toți lucrătorii din administrația publică, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituții realizează și sunt finanțate parțial și din ve-nituri proprii, precum și creșteri salariale. 


Comentează știrea

mielutu
28 ianuarie 2015
putina decenta

pentru ce faceti voi acolo sa aprinde-ti zilnic o lumanare si sa-i multumiti lui Dumnezeu ca aveti un post si un salariu. 90/% sunteti o gasca de slugi .

alina
28 ianuarie 2015
administratie publica

De ce nu pleaca la privat?...Pt ca acolo mai trebuie sa si munceasca pt acelasi salariu sau mai mic....Rusine.

...
28 ianuarie 2015
lepre

nu meritati nici banii pe care ii luati acum

Sindbad
28 ianuarie 2015
Caracatita

Marea majoritate a fost angajata pe principiul cumetriei, relatiilor, si obligatiilor politico-afaceriste. Este o increngatura de interese ca mai in toate primariile, consiliile si regiile din tara. Daca vor o schimbare, propun ca in loc de greva sa inceapa cu rapoarte si denunturi la DNA...Esti bun? Mergi la privat si castigi de 3 ori mai mult. Atlfel, ciocu mic si plimba hartii de la A la B.

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ELIZA
4 aprilie 2015
OPORTUNITATE

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.392 secunde