Grădinița "Perluțele mării" organizează "Un fluviu de cântece și dansuri"

964

Articole de la același autor

 Astăzi, începând cu ora 13.30, grădinița cu program prelungit "Perluțele mării" organizează cea de-a doua ediție a Festivalului "Un fluviu de cântece și dansuri", eveniment cultural-artistic dedicat tuturor preșcolarilor și familiilor acestora. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Constanța și are ca scop evidențierea caracterului multicultural al societății noastre, promovează toleranța, acceptarea și drepturile copiilor. Aceste aspecte sunt vizate pe parcursul întregii activități a grădiniței, dar și în cadrul mai multor proiecte de parteneriat strategic Erasmus+.

Potrivit directorului instituției de învățământ, prof. Nicoleta Savu, în deschiderea evenimentului, comunitatea de copii, părinți și personal a grădiniței va marca sărbătorirea celor o sută de ani de la Marea Unire, printr-un moment dedicat valorilor culturale și tradiționale românești.

În cadrul festivalului, vor putea fi vizionate, apoi, momente multicultural-artistice pregătite de cele opt grupe de preșcolari.

Astfel, fiecare grupă va reprezenta unul dintre statele lumii, fundalul muzical fiind adecvat specificului țării respective. De asemenea, grupele mari și mijlocii vor fi implicate și în momente artistice pregătite în atelierele din cadrul proiectelor europene Erasmus+.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3063 secunde