Golful Pescarilor - alegerea perfectă pentru o masă savuroasă

920

Articole de la același autor

Dacă sunteţi un pasionat al produselor din peşte, în general, sau fructe de mare, şi doriţi să savuraţi o porţie bună de mâncare, puteţi opri, cu siguranță, la Golful Pescarilor. Nu ştiţi unde este situată această locaţie? Vă spunem noi! Imediat ce treceţi de podul de Agigea, în drum spre Eforie, pe Aleea Golfului, veți găsi un restaurant care poate satisface până și cele mai exigente gusturi. Oamenii care au trecut pragul acestui local revin mereu aici, pentru că nu numai că au posibilitatea de a mânca bine, dar pot admira și superbul peisaj, marea aflându-se la câțiva pași, așa că, după o masă copioasă, dacă sunteți romantic din fire sau vreți să luați o gură de aer proaspăt, vă puteți plimba. Ajungând, însă, la destinația aleasă, la Golful Pescarilor vă puteți delecta cu o porție de carne dulce, de zargan, de pălămidă, de biban și multe alte produse, mereu proaspete și bune.



Zona de restaurant are o parte la interior, cu un design care seamănă cu interiorul unei bărci și o terasă ce se întinde pe o pajiște verde cu mese și scaune albe. Desigur, meniul este compus aproape în întregime din preparate din pește și fructe de mare.

Pentru alte gusturi mai sofisticate, există salatele de creveți și de somon, chefalul cu mămăligă și sos de usturoi, midii, creveții la grătar și, bineînțeles, nelipsitele scoici. În concluzie, dacă obişnuiţi să serviţi peşte la masă, mergeţi cu încredere la Golful Pescarilor. Nu veţi regreta, mai ales că localul s-a născut din nevoia ca noi, consumatorii, să ne bucurăm de frumuseţea naturii, dar mai ales din dorinţa de a ne satisface poftele prin intermediul unor preparate extrem de gustoase din peşte proaspăt şi fructe de mare.



Aşadar, urcaţi-vă în maşină, şi mergeţi spre Agigea, departe de forfota civilizaţiei urbane, unde acest restaurant are o atitudine mediteraneeană, dar păstrează, în acelaşi timp, tradiţia pescărească.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde