Ghid online de vacanță - Info Plaja România

177
1
Ghid online de vacanță - Info Plaja România - ghidonline-1404494788.jpg

Articole de la același autor

Turiștii, dar și constănțenii au la dispoziție, din această vară, un ghid online de vacanță. Intitulat Info Plaja, acesta a fost inițiat de ADEPTurism România (Asociația pentru Dezvoltare, Educare și Promovare în Turism), în parteneriat cu portalul www.RomaniaTuristica.ro, ca făcând parte dintr-un program mai amplu de promovare a destinațiilor turistice estivale din România, atât pentru litoral și Delta Dunării, cât și pentru stațiunile balneare.


Prima etapă a proiectului constă în lansarea unui modul cu funcțiune de aplicație offline și online. Practic, aplicația Info Plaja este, de fapt, un modul offline și online, menit a oferi turistului toate informațiile care l-ar putea interesa despre destinația de vacanță pentru vara 2014.


În a doua etapă, va fi editat un ghid de weekend, în format de buzunar, în care se vor regăsi toate evenimentele și informațiile utile turistului care caută odihnă, relaxare și divertisment. 


Info Plaja România va oferi informații complete privind temperatura aerului și a apei, starea plajei și dotările acesteia, filtre de căutare la îndemâna turistului în vederea alegerii unității de primire turistică cu funcțiune de cazare, alimentație publică; agenția de turism cu care dorește să călătorească; agenda evenimentelor pentru fiecare weekend, nu sunt omise obiectivele turistice, dar și punctele de atracție și divertisment din stațiune sau locul de vacanță.


Modulul Info Plaja România va fi extins pentru a promova pe lângă stațiunile de pe litoral și destinațiile din Delta Dunării, dar și stațiunile balneare care se pliază pe proiect.


Comentează știrea

job online de acasa
27 februarie 2015
job

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7951 secunde