GESTURI UMANITARE! Familiile nevoiașe din Nuntași au fost ajutate

106
GESTURI UMANITARE! Familiile nevoiașe din Nuntași au fost ajutate - actiune-1537262196.jpg

Articole de la același autor

Asociația United Hands România a desfășurat în week-end-ul precedent o acțiune caritabilă în satul Nuntași din județul Constanța, acolo unde a distribuit îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și alimente de bază familiilor nevoiașe. Zeci de familii au venit special la locul de întâlnire, cu copiii lor, pentru a-și alege lucrurile de care chiar au nevoie cu adevărat. Este a doua astfel de acțiune în satul Nuntași în decurs de două luni, prima desfășurându-se în luna iulie.


Asociația United Hands România a ales din nou metoda cea mai eficientă în astfel de situații: a sortat o mulțime de lucruri din donații și le-a expus ca la un magazin, iar beneficiarii au putut să aleagă exact lucrurile de care aveau nevoie, în mărimile dorite, cu caracteristice dorite. Astfel, nimic nu se irosește și totul merge "la țintă".


Copii care se confruntă cu sărăcia și care au un orizont de posibilități extrem de redus au avut astfel șansa de a primi nu doar haine și încălțăminte, ci și jucării și jocuri care le-au adus mare bucurie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8294 secunde