Gest inedit al unui patron. Oferă cazare gratuită în București, pentru protestarii din alte orașe

1192
2
Gest inedit al unui patron. Oferă cazare gratuită în București, pentru protestarii din alte orașe - image20170122215496780protestmas-1485949983.jpg
Tudor Maxim, un om de afaceri care deține două hosteluri în Capitală, a venit cu inițiativa de a oferi cazare gratuită, 130 de locuri, pentru cei care vor să vină în aceste zile la protestele legate de modificarea legislației penale. Oferta a fost postată pe Facebook și în doar o oră a stârnit mii de like-uri și de share-uri.


"Dacă știți persoane ce vin la proteste din afara capitalei și au nevoie de cazare în București oferim locuri gratuit la cele 2 hosteluri ale noastre, Little Bucharest și Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest. Rugămintea e să dați un email la adresa [email protected] cu numele și numărul persoanelor. Avem 130 de locuri în total și in funcție de câte avem disponibile zilele acestea sprijinim pe cei ce vin din afara Bucureștiului", a fost postarea omului de afaceri din această dimineață de pe Facebook.


Comentează știrea

Dragnea
1 februarie 2017
La pușcărie cu penalii ăștia

Lu rahatul ăsta care incită oamenii îi trebuie făcut dosar penal, Dragnea a chemat oamenii la vot si sa ales cu o condamnare.

tinerel
1 februarie 2017
la manifestatie

patronul barului Vanatorul cu non-stop, nea petre t. ofera bani pentru transport la bucuresti .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde