GEST INCREDIBIL, IMAGINI GREU DE PRIVIT. Școală vandalizată de trei copii de la clasele primare

899
GEST INCREDIBIL, IMAGINI GREU DE PRIVIT. Școală vandalizată de trei copii de la clasele primare - scoala-1568284529.jpg

Articole recomandate

Adi are 8 ani, Nico are 9, iar Edi 10 ani. Adi și Nico sunt elevi la Școala primară din Clejani, Edi învață la Milcovațu.

Este greu de crezut, dar acești trei copii au reușit, în după amiaza zilei de 11 septembrie să distrugă, în aproximativ trei ore, o unitate de învățământ din comuna Clejani.




Au fost vandalizate cele 5 clase, trei pentru învățământul primar și două de grădiniță, cancelaria, grupul sanitar și centrala termică.




Fotografiile pot cuprinde prea puțin din dezastrul pe care acești copii au reușit să-l facă, scrie giurgiupesurse.ro.

Mobilierul școlar și materiale didactice au fost rupte și aruncate peste tot, ușile sparte, grupul sanitar și centrala termică distruse, praful de la instinctoare împrăștiat pe tot holul.

După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalația electrică, iar doi dintre ei au început să-și facă duș. Așa au fost găsiți de către femeia de serviciu a școlii, care venise să facă curățenie. Unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat și a revenit la școală pentru a vedea ce se întâmplă. Polițiștii l-au găsit urcat pe clădirea sălii de sport.

"În jurul orei 13, după ce s-au încheiat cursurile, școala a fost încuiată și personalul a plecat acasă. În jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curățenie în școlă. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Cu toții suntem șocați de cele întâmplate, nu putem să înțelegem cum niște copii au putut să facă acest lucru", ne spune Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

Filmul întregului eveniment a fost povestit cu nonșalanță chiar de către cei trei "protagoniști": "Am observat că un geam este deschis și am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin școală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunță că este ora trei. Am luat-o și am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băț, care a sărit și l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat și am început să distrugem totul. Am văzut și într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim".

Ancheta este în desfășurare, la fața locului prezentându-se și reprezentanții DGASPC Giurgiu, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7814 secunde