€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Ger de crapă pietrele, începând de astăzi și până vineri, la Constanța

Ştire online publicată Marţi, 06 Ianuarie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Așa cum spune tradiția, Boboteaza aduce la Constanța ger de crapă pietrele. Începând de astăzi și până vineri, 9 ianuarie, vom avea temperaturi foarte mici, atât pe timpul nopții, cât și ziua, cu valori exclusiv negative. 


Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o informare privind vreme deosebit de rece, ger și intensificări ale vântului, până la sfârșitul săptămânii. Potrivit meteorologilor, începând de astăzi, de la ora 14,00, și până vineri, 9 ianuarie, la ora 10,00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă, mai ales în cursul nopților și al dimineților, în toată țara. 


Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade. 


Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. În cursul zilei de marți (6 ianuarie) și în noaptea de marți spre miercuri (6 spre 7 ianuarie), vântul va avea intensificări în Moldova, jumătatea estică a Munteniei și Dobrogea, cu rafale de până la 55 - 65 km pe oră. 


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge doar -2 grade. Peste noapte, însă vor fi -11 grade și mai mult senin. Mâine, va fi chiar mai ger peste zi, cu -7 grade în termometre, iar noaptea vor fi din nou -11 grade. Joi se mai încălzește puțin și vom avea valori cuprinse între -2 și -7 grade și cer mai mult înnorat, iar de vineri este posibil să avem și temperaturi pozitive, până pe la 3 grade. După toate acestea, în week-end, ne așteaptă mult soare și 7 grade Celsius, cu plus.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.731 secunde