Gemene din Constanța, adoptate peste hotare, își caută familia biologică

925
Gemene din Constanța, adoptate peste hotare, își caută familia biologică - 16febrcautparintiisursafacebook-1581844216.jpg

Articole de la același autor

Două gemene de 29 de ani născute în Constanța, în anul 1991 și adoptate, la vârsta de doi ani, în străinătate, au apelat la comunitatea The never forgottern Romanian children – Copiii niciodați uitați ai României de pe Facebook pentru a-și găsi familia din țară.

"M-am născut în municipiul Constanța, la data de 11 august 1991, numele meu românesc a fost Drăgan Mihaela Maria. Am fost adoptată la vârsta de doi ani împreună cu sora mea geamănă. Nu avem informații despre adopție și nici despre familia noastră biologică. Nu suntem sigure dacă am fost abandonate la naștere sau dacă am locuit o perioadă de timp cu familia.

Am fost adoptate de la orfelinatul orașului Constanța. Suntem în căutare familiei noastre, numită Drăgan. Sperăm să găsim răspunsurile întrebărilor noastre de o viață! Vă rugăm să ne susțineți, poate cu ajutorul acestui anunț vom găsi părinții și rudele noastre din România", este mesajul transmis de una dintre surori.

Cei care pot furniza informații, sunt rugați să acceseze pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4867 secunde