Gata vacanța! De astăzi, elevii se întorc la școală

450
Gata vacanța! De astăzi, elevii se întorc la școală - gatavacanta-1547387729.jpg

Articole de la același autor

Preșcolarii, școlarii și liceenii se întorc astăzi la cursuri, după o vacanță de mai bine de trei săptămâni. Îi așteaptă o perioadă aglomerată, căci, la finele lunii ianuarie intră din nou în vacanță, de data aceasta intersemestrială. Așa că toți cei care încă nu au note vor trebui să fie ascultați și să dea teste, astfel încât să le poată fi încheiate mediile.

Semestrul întâi se încheie pe 1 februarie. Din 4 și până pe 10 februarie va fi vacanță, urmând ca semestrul al doilea să debuteze pe 11 februarie. Timp de zece săptămâni, cursurile nu vor fi întrerupte de alte libere. Pe 20 aprilie începe vacanța de primăvară, care va include și liberele de 1 mai. Ultima parte a semestrului al doilea începe pe 5 mai 2019. Elevii din clasele a XII-a vor încheia liceul pe 31 mai 2019, iar cei de clasa a VIII-a pe 7 iunie 2019.

Examenul de bacalaureat debutează pe 3 iunie, cu proba orală la limba și literatura română, probele scrise fiind programate din 4 iulie. Evaluarea națională pentru admiterea în clasa a IX-a va avea loc între 18 și 21 iunie, iar repartizarea computerizată pe 8 iulie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde