GATA CU IARNA! CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

1623
GATA CU IARNA! CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - copaciinfloritiprimavara1280x800-1487597171.jpg

Articole de la același autor

Vremea începe să se încălzească, în toată țara, iar, pe litoral, sunt așteptate, în următoarele două săptămâni, temperaturi peste cele normale pentru această perioadă.


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza până la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie, iar veștile sunt dintre cele mai bune. Astfel, pe parcursul acestei săptămâni, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că temperaturile maxime vor ajunge la un ecart mediu de 12 – 16 grade, iar cele minime de 4 – 7 grade.


Din data de 26 februarie, valorile termice vor scădea accentuat și vor deveni apropiate de mediile climatologic specifice perioadei, cu 5 – 7 grade ziua și -3 – 0 grade noaptea. Pentru începutul lunii martie este estimată o încălzire ușoară și treptată a vremii.
Precipitații mai frecvente vor fi în jurul datei de 25 februarie, în restul intervalului fiind posibile doar ploi slabe, pe areale restrânse.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2287 secunde