Gașca Zurli cucerește Constanța, la City Park

280

Articole de la același autor

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de divertisment pentru copii, vine sâmbătă, 15 august, la City Park Mall din Constanța, pentru a susține super spectacolul "La mare, la soare".

Destinație preferată de week-end a constănțenilor, City Park Mall aduce un program cu duble beneficii pentru copii și părinți. Gașca Zurli va susține, pe 15 august, spectacolul de muzică și magie "La mare, la soare", în care cei mici nu doar că se vor distra de minune, dar vor și învăța cât de important este să se protejeze de razele soarelui fără să sufere din cauza arsurilor.

Show-ul va combina elementele de divertisment cu cele educative, iar toți părinții sunt invitați să vină alături de copii. Cei mici vor învăța reguli foarte importante pentru plajă, care îi vor ajuta să fie în siguranță pe toată durata sezonului estival: să țină plaja curată în permanență și să nu plece de lângă părinți.

Zâna Bună are grijă de buna dispoziție a copiilor, dar și de siguranța lor! Toate aceste sfaturi vor veni chiar de la Zâna Bună, astfel încât celor mici le va fi foarte ușor să le țină minte și să le aplice. Astfel, ei vor fi întotdeauna în siguranță și se vor feri de orice rău care îi poate atinge.

În plus, lecția pentru copii este foarte simplă: cu cât au mai multă grijă de ceea ce fac și se protejează împotriva pericolelor precum arsurile solare, cu atât mai mult timp pentru distracție vor avea!

Gașca Zurli împreună cu Zâna Bună și toți copiii prezenți la spectacol reușesc să o convingă până și pe vrăjitoarea Tura Vura să folosească protecție solară și să nu facă murdărie în jurul ei!

Accesul la spectacol este gratuit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Direcția 5 revine în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5695 secunde