Garajele amplasate pe domeniul public din Mangalia, dezafectate

203

Articole de la același autor

Proprietarii garajelor amplasate pe domeniul public din Mangalia au fost obligați să le dezafecteze. Primăria municipiului Mangalia a început, recent, acțiunea de ridicare a garajelor amplasate pe domeniul public, fără autorizație de construire. Potrivit reprezentanților municipalității, într-o primă etapă sunt ridicate garajele care blochează accesul către punctele trafo ale companiei de distribuție a energiei electrice sau aleile pietonale din zona blocurilor de locuințe.


Potrivit primarului Radu Cristian, în perioada următoare, primăria va demara un proiect de sistematizare, care presupune, de asemenea, ridicarea garajelor și amenajarea de parcări, locuri de joacă și spații verzi. Cele 1.737 de garaje din Mangalia ocupă aproximativ patru hectare de teren, pe care se vor putea amenaja aproape 3.500 parcări de reședință, dar și locuri de joacă, spații verzi și alei pietonale.


Tot în această perioadă, Primăria continuă ridicarea sau demolarea chioșcurilor și altor construcții amplasate ilegal pe domeniul public, în oraș și stațiuni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1477 secunde