Video Galerie FOTO-VIDEO. PLOAIA A FĂCUT RAVAGII la CONSTANȚA! COPACI CĂZUȚI, STRĂZI INUNDATE ȘI TRAFIC PARALIZAT

9917
18

Articole de la același autor

În aceste momente, traficul din Constanța este paralizat din cauza ploilor torențiale care au lovit județul. Copacii sunt căzuți la pământ, canalizările nu mai fac față, iar mașinile circulă bară la bară. 


Au căzut peste 35 l/mp, potrivit meteorologilor care au dat, încă de la primele ore ale dimineții, cod portocaliu de vreme rea. 




UPDATE 1:


"Din cauza vântului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au înregistrat mai multe avarii. Fără energie electrică, stațiile si sursele de apa ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor nu pot functiona. Astfel de situatii s-au inregistrat la:

- Mihail Kogalniceanu: incepand cu ora 08,00, din cauza unei avarii Enel statia de pompare Hidrofor a ramas fara energie, motiv pentru care abonatii din zona de la intrare in localitate au ramas fara apa la robinete;

- Crucea: de la ora 07,00 statia de pompare aferenta localitatii a ramas fara energie, fiind afectata alimentarea cu apa a intregii localitati.

Caderi de tensiune s-au inregistrat si la sursa de apa Galesu și la statia de pompare Lumina.

Pentru toate aceste situatii, imediat, au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni.

Asiguram toti consumatorii din zonele afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare si sursele de apa."



UPDATE 2:


Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu 14 autospeciale atât în municipiul Constanța, cât și în județ, la 45 de străzi inundate și la peste 16 gospodarii. În municipiul Constanța, în zona cartierului Km 4-5, o mare parte a mansardei unui bloc a fost smulsă din cauza vântului puternic și a căzut pe o mașină parcată pe bulevardul 1 Mai.

De asemenea, la câteva ore după încetarea ploii, traficul continuă să se desfășoare cu mare dificultate și, în unele zone, chiar să fie blocat. Și în județ au fost probleme. La Medgidia 2 barăci și o casă au fost inundate. La Făclia, pe DE 81, 2 autoturisme au rămas blocate în trafic și tot în localitate o casă a fost inundată, iar primăria a intervenit pentru degajarea apei din locuință.



UPDATE 3:


În jurul orei 09.00, echipele Enel au reușit remedirea avariilor de la nivelul liniilor de tensiune ce alimentează stațiile de pompare din localitățile Crucea și Mihail Kogălniceanu. Stațiile au fost repuse în functiune și s-a reluat alimentarea cu apă. La ora actuală, toți abonații din Crucea și Mihail Kogalniceanu beneficiază de apă la presiuni normale.


UPDATE 4: 38 de reclamații au fost înregistrate la RAJA în municipiul Constanța, în urma ploilor căzute în cursul dimineții. 
Cele mai multe sesizări au vizat zonele: Delfinariu - strada Ahile Mihail, Faleză Nord - strada Onești, Poarta 6 - Strada Frigului, Coiciu, Poarta1, bulevardele I.C. Brătianu, 1 Mai și Ferdinand.

Și în municipiul Medgidia au fost înregistrate reclamații privind sistemul de canalizare stradal, din zonele Intim - strada Silozului și pasajul de trecere pe sub podul rutier înspre Gară.

Potrivit reprezentanților RAJA, echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt în curs de rezolvare. 










sursa video: Cristi Stancu Facebook


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
jj
19 septembrie 2016
j

multumim raja pentru canalizarile infundate.

dobre
19 septembrie 2016
primar 2016

asta culegem dupa o conducere a lui fagadau timp de 2 ani in care nu a facut NIMIC ! Problemele cu inundatul la far , dacia si copaci toaletati doar daca dai spaga sunt mostenire de la mazare ! Parazitul asta nu a schimbat nimic!

geo
19 septembrie 2016
bou

Cred ca esti batut in cap prietene, cand ploua in halul asta nu ai cum sa te pregatesti. Uita-te la Londra sau New York cand a plouat asemanator si o sa vezi ca la fel s-a inundat.

Răspuns la: primar 2016
Adăugat de : dobre, 19 septembrie 2016
asta culegem dupa o conducere a lui fagadau timp de 2 ani in care nu a facut NIMIC ! Problemele cu inundatul la far , dacia si copaci toaletati doar...
Cetatean
19 septembrie 2016
Canalizari

Nu este de vina raja, cand ploua tare tevile nu fac fata, dar sunt cetateni care baga gunoi in mod inconstient in canalizare!!

Plouat din Constanta
19 septembrie 2016
Pentru geo cu g mic

Asa e cand nu faci investitii si bagi banii in buzunar...dai vina pe ploaie. Cartierele care se inunda de 20 de ani in continuu sint aceleasi si nu sunteti in stare sa faceti niste preluari suplimentare doar in aceste locuri. Dar cu incompetentii pe care nu ii duce kapu sa faca astfel incat sa mearga aceleasi semafoare care de 20 de ani nu merg la primii picuri de pliaie ce zici dle geo cu g mic? Poate te simti cu musca pe caciula si iei apararea incompetentilor RJa si Primarie.

eu jijii
19 septembrie 2016
inundatii -Cța

absolut nimeni nu se poate pune cu puterea Lui DUMNEZEU OAMENI BUNI

Sf Petru
19 septembrie 2016
Sa stii

Iar Dumnezeu loveste cu precizie elvetiana an de an in aceleasi locuri - biserica de pe 1 Mai, IC Bratianu Salvare-Intim, ICIL, Dacia, etc. .... Banuiesc ca mai dai niste gauri de ganalizare. Pui de cu seaara niste pompe in zona ca doar stii ca vin ploi torentiale si stii unde se aduna apa . Nu stiu, chestii d-astea de administratie si primarie. Pomacost a nenorocit sute de arbori insa nu a taiat fix ce trebuie taiat, printre altele.

Răspuns la: inundatii -Cța
Adăugat de : eu jijii, 19 septembrie 2016
absolut nimeni nu se poate pune cu puterea Lui DUMNEZEU OAMENI BUNI
zuzu
19 septembrie 2016
Primaria si RAJA

O administratie de cacao. Primarie si RAJA. Ca-s aceiasi insi, din acelasi partid. Nu au investiti un ban in retele de preluare a apelor pluviale, geiger-ele fiind acoperit pe toate strazile cu asfalt. Ce va asteptati de la Fagadau?! Este unul care a stat la butoane cot la cot cu Mazare in ultimii 8 ani. Credeati ca veti vedea minuni? Singurul interes este cat le intra lor in buzunar si cum sa faca ca acest lucru sa se intample fara sa ii prinda cineva. Cum ati putea crede ca insi cu afaceri de milioane de euro stau ca fraierii angajati la stat pe 3000 de lei, sa primeasca ordine de la nu stiu care neica nimeni de pe la Bucuresti sau sa-si puna pielea la saramura cu DNA pe cap?! Nu tataaa! De aici fura de fac milioanele alea. Altfel n-ar fi in stare sa conduca nici o ghereta de ziare.

Afara
19 septembrie 2016
Cu incompetentii

Vrem demisiile incompetentilor de la Raja si a superincompetentilor din din primaria Constanta. Vrem Raja sa ne dea banii inapoi pentru apa pluviala pe care nu au preluat-o corespunzator. Vrem tragerea la raspundere a celor de la Urbanism care au dat girul "investitorilor imobiliari" sa construiasca acolo unde reteaua de canalizare nu face fata. Dati-i afara si sngajati-i pe altii. Nu sunt buni dupa o perioada de proba, dati afara si angajati altii, pana gasiti intradevar oameni capabili.

Pentru Nr. 3 si Nr.6
19 septembrie 2016
Vara nu-i ca iarna

Ploi torentiale care se manifesta cu asemenea violenta exista de cel putin 10 ani.In fiecare an avem cel putin 2-3 ploi torentiale mari.Aceste ploi sunt explicate prin prisma schimbarilor climatice globale.Dar idiotii din administratia locala nu sunt in cunostinta de cauza.Ei sunt mereu surprinsi de acest fenomen asa cum sunt surprinsi cand ninge in luna ianuarie.Idiotii,ca sunt cu adevarat idioti,continua sa construiasca mall-uri,birouri si sa asfalteze aiurea fara nici un plan de sistematizare.Huooo...PSD ! La dracu cu Fagadau ! Mama voastra de nemernici si prosti !

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.051 secunde