GALERIE FOTO / Vaccinurile anti-COVID, epuizate, la Constanţa

315

Articole de la același autor

Vaccinurile anti-COVID-19 sunt epuizate, în judeţul Constanţa. În prezent, pe platforma de programare mai sunt disponibile doar cinci locuri, la Spitalul Orăşenesc din Hârşova.
Sute de oameni, majoritatea vârstinici, se adresează zilnic director centrelor de vaccinare din judeţ, la Constanţa, Mangalia, Cernavodă şi Medgidia, cu speranţa că vor reuşi să se programeze şi să se imunizeze. La Mangalia, încă de dimineaţă de la prima oră, s-au strâns numeroase persoane care erau programate şi care se pare că nu mai pot fi vaccinate, din cauză că nu mai sunt doze disponibile. 
Potrivit reprezentanţilor Comitetului Naţional de Vaccinare, necesarul de doze este solicitat de către coordonatorul centrului de vaccinare în funcţie de numărul de persoane programate pe platforma naţională. Aprovizionarea se face de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi vineri.

UPDATE: Un nou set de doze de vaccin a ajuns, în urmă cu câteva minute, la Centrul de Vaccinare Mangalia şi va fi reluată imunizarea persoanelor programate.

UPDATE: „Situaţia apărută în această dimineaţă, la Centrul de Vaccinare Mangalia, a fost determinate de schimbarea procedurilor de recepţie/transmie a dozelor de vaccine. 738 de doze de vaccine au ajuns astăzi la Centrul de Vaccinare Mangalia. Totodată, STS trimite sms-uri persoanelor programate, în care sunt informate că programările se vor decala”, transmit reprezentanţii DSP Constanţa.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5889 secunde