Video GALERIE FOTO / UPDATE. Adolescentul înecat în Marea Neagră, căutat și la această oră de zeci de oameni

325

Articole de la același autor

UPDATE: Un detașament de scafandri militari ai Centrului de Scafandri al Forțelor Navale Române s-a alăturat, în această seară, operațiunilor de căutare a elevului militar Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut în zona plajei din stațiunea Mamaia. Primul detașament, format din 16 scafandri militari, acționează, începând cu ora 21, cu echipamente de specialitate, inclusiv sonar. Centrul de Scafandri a luat măsuri pentru constituirea unui al doilea detașament, care să intervină în caz de nevoie.




UPDATE:Continuă și la această oră căutările, pe mare, a baiatului din Craiova, care a intrat în apă în jurul orei 16 și nu a mai ieșit. Potrivit reprezentanților ISU, se încearcă intrarea în mare cu scafandrii de la MAPN. Mobilizarea este maximă atât din partea ISU, cât și MAPN.


UDAPTE: La misiunea din stațiunea Mamaia intervine ambarcațiunea Targa din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis, precum și o ambulanță de terapie intensivă SMURD C. De asemenea, la fața locului se află și o motocicletă SMURD. Potrivit martorilor, trei adolescenți au intrat în mare să facă baie, dar unul dintre ei nu a mai ajuns la mal.




Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța au fost solicitate, în urmă cu puțin timp în stațiunea Mamaia, unde se pare că s-ar fi înecat o persoană.


Din primele informații, este vorba despre un tânăr de 16 ani care ar fi intrat în mare în zona Hotelului Doina.
Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6507 secunde