Galerie foto / Un nou sens giratoriu la Constanța! Se lucrează de dimineața până seara

7236
9

Articole de la același autor

Lucrătorii de la SC Confort Urban SRL au demarat de zilele trecute amenajarea unui nou sens giratoriu în municipiul Constanța. Este vorba despre resistematizarea Șoselei Mangaliei în dreptul bretelei drumului European E87, la coborârea de pe podul de la Doraly.


Autorizația de construcție a fost emisă încă din luna martie 201/, de către Primăria Constanța, pentru amenajarea accesului incintă complex commercial prin realizarea unui sens giratoriu. Investiția va fi realizată de SC Maundier Fides SRL, conform Acordului de parteneriat nr. 27.846 din 3 martie 2017.


Noul sesn giratoriu va face legătura cu centrul comercial care este în construcție, investiție tot a companiei Maundier Fides, pe terenul unde a fost Interexul. Imobilul respectiv va avea parter și un etaj, iar de jur împrejur vor fi realizate alei carosabile și pietonale, locuri de parcare și spații verzi plantate.


Din păcate, mulți din constănțenii care locuiesc în cartier sau tranzitează zona spre ieșirea către Cumpăna ori Eforii își fac griji că, din cauza noului sens giratoriu, traficul se va sugruma și mai mult, mai ales la orele de vârf. "Dimineața și după-amiaza, aici este un nod. Pe prima bandă circulă mijloacele de transport în comun, care opresc în stația de la Doraly și blochează deja traficul. Va fi o nebunie când va apărea și un sens giratoriu. Să sperăm că soluția aleasă de constructori va ține cont de faptul că aceasta este principala cale de intrare și ieșire din Constanța către sudul litoralului și către localitățile învecinate, cum ar fi Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie", ne-a transmis pe adresa redacției constănțeanul Paul S..


Comentează știrea

fani
23 octombrie 2017
sens giratoriu

De ce compania interesata nu investeste intr-o solutie moderna de acces in zona ei de interes ,fara sa afecteze traficul ? Raspunsul este simplu :pentru ca Primaria nu stie sa-i impuna acestuia alta solutie ! O fi numai din cauza prostiei ? TOATE sensurile giratorii facute pana acum sunt in defavoarea traficului si in favoarea firmelor interesate :Pratiker,Metro ,Real ,Maritimo ,etc . De ce se continua aceste "intelegeri " si nu se aplica solutii gen Carrefour ?

Vasile
23 octombrie 2017
Sens giratoriu

Pentru ca toate aceste lucrari au la baza experienta " colosala " a dl-ui Mocanu..... nu o sa treaca mult si minunea de la noul Lidl, din fosta baza RATC va fi intrecuta de o abordare la fel de buna in Poarta 1...sa te tii atunci...

Liviu Burebista
23 octombrie 2017
Absurdistan

Cum sa se aplice "solutia gen Carrefour"!? Aceea este mult prea scumpa si de aceea este mult mai simplu si mai ieftin , sa se dea spaga acolo unde trebuie. Vina este in parte, a asa zisilor investitori, dar vina cea mai mare este la nevertebratele care ne "conduc". Nevertebrate care se afla acolo sus , nu ca sa ne faca noua viata mai usoara, ci ca sa se inbogateasca ei cat mai repede si mai mult.

Cristi
23 octombrie 2017
Pe camp cu ei

Jegosii astia nu au ce cauta in oras. Toti sa fie la marginea orasului. Tipic noua, induram orice.

taxi
23 octombrie 2017
Eu sânt taximetrist si sânt foarte bune giratorile

Toate sensurile giratori sânt foarte bune di fagorizeaza traficu

Need for speed
23 octombrie 2017
Acest giratoriu se va transforma intr-o mare trambulina !

Sa vedeti ce accidente tragice vor fi .....foarte prost amplasat si la fel ca majoritatea nu este simetric amplasat !

naazi
23 octombrie 2017
opinie

Au distrus prima data parcul cu Dorally . Dupa aia au facut benzinaria Mol si acum sensul giratoriu . Chiar, orasul asta v-a ramane fara nici un spatiu verde!!! Au ales locul perfect de sens giratoriu : spalatorie auto, statii de autobuz unde au avut loc numeroase accidente , treceri de pietoni , vara turisti, tiruri care merg in port sau spre varianta. Sa te tii accidente.

Mine
24 octombrie 2017
Sensuri giratorii

Fani are dreptate 100%. De ce favorizati comerciantii si nu cetateanul de la volan ? Eu stiu de ce !

Răspuns la: sens giratoriu
Adăugat de : fani, 23 octombrie 2017
De ce compania interesata nu investeste intr-o solutie moderna de acces in zona ei de interes ,fara sa afecteze traficul ? Raspunsul este simplu...
Marian
26 octombrie 2017
Este ok

Va plangeti de amplasarea sensului dar nimeni nu mentioneaza nimic de accidentele de la trecerea de pietoni din zona, in respectiva zona se circula constant cu 80kmh.. prezenta unui sens va reduce aceasta viteza.. cat de amplasarea centrelor comerciale in exteriorul orasului... prea tarziu acum.. cineva a papat multa spaga si deja e consumat faptul

Pagina a fost generata in 0.321 secunde