GALERIE FOTO / TROTUARELE și TREPTELE din Constanța, în RENOVARE!

334

Articole de la același autor

Noi zone din municipiul Constanța, din infrastructura pentru pietoni, respectiv trotuare și trepte, sunt cuprinse în graficul de execuție a lucrărilor din această săptămână. Se reabilitează trotuarele pe strada Tabla Buții și Răchițași, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Chiliei, bordurile sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi. 
În paralel, în zona centrală a orașului, continuă lucrările de recondiționare a traseelor pietonale pe strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și Atelierelor iar din această săptămână se reamenajează suprafața pietonală și pe strada Griviței, între străzile I.G. Duca și Jupiter.
Conform graficului de lucru, lucrările de reabilitare a scărilor de acces către plaja Modern avansează în ritm susținut. Echipele SC Confort Urban SRL intervin în zona esplanadei de pe strada Mircea cel Bătrân.
De asemenea, pe strada Mircea cel Bătrân, se recondiționează infrastructura pietonală din zona Oficiului Poștal Nr. 9.
Pe strada Badea Cârțan, spațiul urban este reconfigurat prin amenajarea de noi locuri de parcare și redistribuirea suprafeței pietonale.
Pe strada Vârful cu Dor, se reabilitează atât trotuarele cât și acostamentele stradale.
Echipele administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9693 secunde