€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO. Toxiinfecție alimentară, la Costinești. 10 PERSOANE AFECTATE! "Am depistat un depozit ascuns!"

Ştire online publicată Vineri, 24 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța verifică, la această oră, restaurantul Vraja Mării din stațiunea Costinești. Din primele informații, acestea s-au deplasat la fața locului în unei sesizări privind apariția unor cazuri de toxiinfecție alimentară.


„Suntem în plin control. Verificăm în urma sesizărilor primate și ulterior vom prezenta concluziile”, a anunțat comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.


UPDATE - Este vorba despre 10 adulți care prezintă simptomele specifice toxiinfecției alimentare. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani. Aceștia refuză deocamdată transportul la spital. Echipei de control a OPC i s-au alăturat și reprezentanți ai DSP Constanța.


UPDATE - Simptomele s-au agravat în cazul uneia dintre persoanele afectate, motiv pentru care a fost transportată la spital.


UPDATE- Comisarii OPC au fost sesizați în cursul zilei de ieri și li s-a obstrucționat accesul într-un depozit alimentar. Totuși, în urma controlului, a fost dispusă oprirea temporară a prestării de servicii, mai exact închiderea restaurantului.  De asemenea, a fost aplicată o amendă de 10 000 lei pentru proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea. 


"Ulterior, reprezentanții restaurantului au făcut cerere de redeschidere, îndreptând deficiențele din blocul alimentar. Astăzi, am fost sesizați de situația unor persoane din tabăra cu același nume. Cu prilejul deplasării la fața locului, am depistat un depozit ascuns, în subsolul clădirii, pe care reprezentanții societății nu ni l-au prezentat. Aici au fost găsite numeroase produse alimentare neconforme.", precizează Horia Constantinescu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7622 secunde