€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO. Toxiinfecție alimentară, la Costinești. 10 PERSOANE AFECTATE! "Am depistat un depozit ascuns!"

Ştire online publicată Vineri, 24 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța verifică, la această oră, restaurantul Vraja Mării din stațiunea Costinești. Din primele informații, acestea s-au deplasat la fața locului în unei sesizări privind apariția unor cazuri de toxiinfecție alimentară.


„Suntem în plin control. Verificăm în urma sesizărilor primate și ulterior vom prezenta concluziile”, a anunțat comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.


UPDATE - Este vorba despre 10 adulți care prezintă simptomele specifice toxiinfecției alimentare. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani. Aceștia refuză deocamdată transportul la spital. Echipei de control a OPC i s-au alăturat și reprezentanți ai DSP Constanța.


UPDATE - Simptomele s-au agravat în cazul uneia dintre persoanele afectate, motiv pentru care a fost transportată la spital.


UPDATE- Comisarii OPC au fost sesizați în cursul zilei de ieri și li s-a obstrucționat accesul într-un depozit alimentar. Totuși, în urma controlului, a fost dispusă oprirea temporară a prestării de servicii, mai exact închiderea restaurantului.  De asemenea, a fost aplicată o amendă de 10 000 lei pentru proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea. 


"Ulterior, reprezentanții restaurantului au făcut cerere de redeschidere, îndreptând deficiențele din blocul alimentar. Astăzi, am fost sesizați de situația unor persoane din tabăra cu același nume. Cu prilejul deplasării la fața locului, am depistat un depozit ascuns, în subsolul clădirii, pe care reprezentanții societății nu ni l-au prezentat. Aici au fost găsite numeroase produse alimentare neconforme.", precizează Horia Constantinescu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0047 secunde