Galerie foto. Sute de kg de deșeuri colectate de voluntari de pe plaja din Mangalia

124

Articole de la același autor

Sâmbătă, 16 mai, Polaris M Holding împreună cu Asociația "Și eu pot", cu ajutorul elevilor de la Școala Generală nr. 3 și Liceul Tehnologic "Ion Bănescu", în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia au reluat startul campaniei de ecologizare a plajei Mangalia. Inițial, acțiunea de ecologizare a fost programată în data de 7 aprilie însă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aceasta a fost anulată. 


Acțiunea de ecologizare s-a desfășurat între zona Farul din Mangalia și plaja Diana, din stațiunea Saturn, iar locul de întâlnire al voluntarilor a fost gabara din portul turistic Mangalia. 


Voluntarii au fost echipați cu șepci, tricouri, saci și mănuși de protecție. După încheierea acțiunii, sacii plini cu deșeuri au fost colectați de către o autogunoieră și transportați la stația de sortare în vederea reciclării, unde a avut loc separarea deșeurilor pe categorii și culori. 


Au fost adunată, în total, peste jumătate de tonă, din care fracția de deșeuri reciclabile a atins un procent de 80 la sută. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5347 secunde