GALERIE FOTO / Străzile pe care se distribuie astăzi pubelele galbene

417

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța continuă distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case.


Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța: "Numai împreună putem asigura un mediu curat, sănătos și civilizat în orașul nostru".


Aproximativ 700 recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal au fost distribuite săptămâna trecută în cartierele Poarta 6, Abator, Km 5 și Km 4-5. Astăzi, reprezentanții Primăriei Constanța ajung pe străzile: Sălciilor (între șoseaua Mangaliei și str. Comarnic), Amurgului (între șoseaua Mangaliei și str. Comarnic), Comarnic (între str. Pandurului și str. Drăgan Scarlat), str. Sergent Drăgan Scarlat, str. Sergent Ioan Olteanu și str. Sergent Nicolae Grindeanu. 


Mâine, vor fi distribuite pubele pe străzile: Liliacului, Lanului, Brazdei, lt. Ștefan Panaitescu și Soarelui.
Facem precizarea că în cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de pubele vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru.


Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 14:00.
Primăria Municipiului Constanța înlocuiește astfel sacul galben ce era oferit până acum și încurajează toți locuitorii orașului să separe deșeurile menajere de cele reciclabile.


Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de administrația locală la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.
Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză, hârtie și alte materiale refolosibile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6354 secunde