GALERIE FOTO ȘOCANTĂ din Spitalul Județean Constanța. E JALE! Grupuri sanitare infecte, paturi rupte, condiții mizere...

4078
3

Articole de la același autor

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății a făcut o vizită, la câteva săptămâni după începerea mandatului, la Spitalul Județean de Urgență Constanța. În urma vizitei de la unitatea medicală, Vlad Voiculescu a rămas siderat în urma celor găsite la spital, dându-și seama rapid că banii ministerului nu se regăseau deloc în modul în care se prezintă spitalul. 




"Două lucruri m-au șocat: pe de-o parte STAREA JALNICĂ a spitalului, în ciuda investițiilor de zeci de milioane de euro ale Ministerului Sănătății, și pe de altă parte numărul de RECLAME și de FIRME PRIVATE care au înlocuit servicii esențiale pe care spitalul ar fi trebuit să le ofere pacienților în mod gratuit. Toate acestea nu au fost observate ani de zile de susținătorii domnului manager, fie că este vorba despre susținători de la Ministerul Sănătății, fie de la Consiliul Județean Constanța. Culoarea politică a județului și a celor care au aprobat investiții de zeci de milioane fără să verifice nicicând ce s-a întâmplat cu banii publici", a comentat Vlad Voiculescu într-o postare pe Facebook. 




"Pedepsele blânde aplicate în majoritatea cazurilor încurajează astfel de infracțiuni"




Judecătorul Tribunalului București a ieșit cu motivarea în cazul fostului manager al Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână, în urma condamnării la 13 ani și 4 luni de închisoare, fiind acuzat de 5 infracțiuni de luare de mită și spălare de bani. 
"Instanța observă că deși în ultimii ani numărul managerilor de unități sanitare depistați, urmăriți penal, trimiși în judecată si condamnați a crescut în mod considerabil fenomenul corupției din sistemul medical tinde să devină generalizat, cu grave consecințe asupra sănătății celor care sunt îndreptățiți la un act medical de calitate, aspect care nu poate fi explicat decât prin pedepsele blânde aplicate în majoritatea cazurilor, care nu fac altceva decât să încurajeze astfel de infracțiuni, cuantumul sumelor cu care acești funcționari se îmbogățesc peste noapte fiind extrem de tentante", se arată în motivarea judecătorului. 


Comentează știrea

Gelu
15 mai 2017
Exprimare

Către autorul articolului: nu mai folosii expresii gen : e jale, belea sau semne exclamării in mod repetat. Dau un feeling de cacao articolului .

nazi
15 mai 2017
opinie

Dar ce a arătat vreo dată altfel intri bolnav de gripă și ieși dacă ai noroc fără să te mai chinui in patru scânduri. V-ați întrebat cât la sută din personalul auxiliar din spital care iese la pensie apucă și să se bucure de ea, majoritatea sunt scoși mai devreme bolnavi de hepatită și fără să li se spună.

constantean
17 mai 2017
mediul infect

asa este,dr Voiculescu a surprins adevarata fata a epavei numita SCJU C TA.Predomina mizeria umana in primul rind care prin increngaturi politice aflate la putere,a dat nastere unui mediu infect,dezolant si periculos!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5572 secunde