€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / RUPERE DE NORI la Constanța! CANALIZĂRILE NU MAI FAC FAȚĂ

Ştire online publicată Luni, 08 Mai 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul galben de ploi puternice, la Constanța.

Potrivit meteorologilor, până în jurul orei 17, se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și averse din care se vor cumula 15 – 20 de litri pe metru pătrat, intensificări de scurtă durată ale vântului, în Constanța, Eforie, Năvodari, Agigea, Corbu, Cumpăna și Tuzla.CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO / NU VĂ BUCURAȚI, REVIN PLOILE ȘI TEMPERATURILE SCĂZUTE! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni


O ploaie torențială a măturat orașul Constanța și a ploua în câteva minute cât pentru o lună întreagă. Sistemul de canalizare a fost din nou depășit de cantitatea mare de apă, așa că în multe zone a refulat.


Pe bulevardul Mamaia, se puteau vedea din loc în loc mici fântâni arteziene ieșind din canalizări.
Meteorologii mențin până la ora 16, codul galben de ploi abundente pentru județul Constanța. Sunt vizate localitățile Constanța, Medgidia, Băneasa, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Adamclisi, Agigea, Aliman, Castelu, Ciocârlia, Cogealac, Cuza Voda, Deleni, Dobromir, Fântânele, Grădina, Ion Corvin, Lipnița, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Mihai Viteazu, Mircea Vodă, Nicolae Bălcescu, Oltina, Ostrov, Peștera, Poarta Albă, Târgușor, Tortoman, Valu lui Traian.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.772 secunde