GALERIE FOTO. Regulament de acces în Peninsulă. Aprovizionarea, cu lada de pâine în brațe

2407
3

Articole de la același autor

Începând de luni, 15 noiembrie, a intrat în vigoare Regulamentul de acces în zona peninsulară din Constanța.


Deja mai multe străzi au fost blocate de autorități și s-a interzis accesul autovehiculelor. Pe unele artere s-au format cozi de mașini. Sunt oprite inclusiv mașinile de aprovizionare.Furnizorii sunt obligați să care marfa în brațe până la punctul de livrare.


Reamintim că regulamentul interzice accesul autovehiculelor de orice tip pe mai multe străzi, ce devin astfel pietonale.


Potrivit noilor reguli, aprovizionarea pentru agenții economici din zonă se va putea face doar în intervalul 23.00 - 6.00.


De asemenea, locuitorii zonei pot intra cu mașina doar pe baza de permis emis de autoritățile locale și doar câte un singur autovehicul de familie.


Comentează știrea

Decebal
15 noiembrie 2021
Multă sănătate

Sa te f**tem in gurița domnule primar chitac

Mihaela Alina
15 noiembrie 2021
Obs

Autorul articolului nu cred ca a citit Regulamentul. Se permite accesul unei mașini pe fiecare spațiu locativ, nu pe familie și doar daca deții un loc de parcare. Parcări amenajate nu se găsesc în peninsula... Alta inadvertenta: străzile nu sunt exclusiv pietonale, ci este permisa circulația autovehiculelor autorizate. Daca transmiteti o știre, macar citiți Regulamentul!

fani
16 noiembrie 2021
solutii

La atata prostie geaba comentarii. Strada pietonala ? Ori este carosabil ori trotuar ,clar .In rest , lipsa de inteligenta sau hotie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6473 secunde