GALERIE FOTO / "PREGĂTIȚI-VĂ SĂ RESPIRAȚI BETOANE!" Protest de amploare la Constanța!

2171
7

Articole de la același autor

Protest la ședinta de Consiliu Local, împotriva aprobării puzului pentru construirea a doua blocuri în Parcul Tăbăcărie, în zona Luna Park și Satu de Vacanță.


Este vorba despre blocuri de 8 etaje:


"Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de bd. Mamaia și alei acces, zona Luna Parc, inițiator SC Oil Depol SRL. Inițiator: primar Decebal Făgădău."


UPDATE - Proiectul pentru PUZ a fost aprobat cu 16 voturi pentru, 10 împotrivă și o abținere.


Comentează știrea

Klaus
25 aprilie 2018
Adio spatii verzi in satu Constanta.....

Normalitatea , nu mai conteaza in acest sat cu iz de oras : plin de aroganti , cocalari , iar spatiu verde este loc de parcat sau de facut blocuri...cum a putut decade acest oras...nu in mall-uri consta civilizatia

Abcd
25 aprilie 2018
Blocuri ib parc

Blestemat sa fii, Fagadaule, cu tot neamul tău. Ati distrus tot orasul.

Radu
25 aprilie 2018
NESIMTIRE

Ba da chiar asa doar USR se mai opune la nenorocitii astia? Sa va fie RUSINE !

petrica
25 aprilie 2018
sa le fie

sa le fie doar ca nu le este si sunt mana in mana ,spun asta deoarece la alegerire de primar am dat personal emaill lui chitac,gorghiu,vos,palaz , ca fagabou a pornit constructia a inca 10 blocuri pentru tiganime si ca acum trebuie intervenit sa opreasca constructia acestora pentru a putea beneficia de voturi insa nu am primit raspuns dar nici ei nu au facut nimic! ba mai mult tin sa amintesc ca parcul tabacarie si palatul copiilor s-au facut cu sticle si boscane adunate de noi cei care eram elevi atunci si munca voluntara. Ar fi o solutie dar sa iesim toti in strada nu pe ici pe colo sa susotim pe la colturi

Gheorghe Lazăr
25 aprilie 2018
Fagadău

Făgădău a devenit Dușmanul Constanței. Cu regret constat ca in reală opoziție se afla un singur partid, atât aici cât și pe plan național. Parcă viața era mai corectă chiar și in comunism. La alegeri voi vota U.S.R. de aceasta data. Voi spera ca ei sa rămână aceeași care sunt acum, să nu-i schimbe puterea.

Sindbad
25 aprilie 2018
C-ta, imaginea dezastrului!

Inca o data se vede unde duce votul prostimii, borfasilor si complicilor bugetari puturosi, pensionari sau nu. V-ati vandut viitorul copiilor si nepotilor. V-ati gudurat si ati dat din coada pt. un pachet de faina si un litru de ulei. Bah, la Cluj vor sa bage linie de metrou, au aeroport intl, autobuze Mercedes, ultima strigare, aici ati ramas nostalgici dupa Mazare, si in curand Fagadau. Ce ai facut dl. primar pt. fostii, actuali si viitorii olimpici ai orasului? Unde ii aduci? Ce sa faca aici? Tiganimea si prostimea puturoasa reprezinta progresul si viitorul orasului??

traian
25 aprilie 2018
Singura soluție este să votați mișcarea poPULAra

Singura soluție este să votați mișcarea poPULAra

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8328 secunde