GALERIE FOTO / O constănțeancă a câștigat concursul Miss Elegant Universe 2018

1060

Articole de la același autor

În urma competiției Miss Elegant Universe 2018, desfășurate în Beirut, Liban, la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanta României, Alina-Mihaela Staicu, a câștigat competiția și aduce în țară marele titlu. În competiție au participat 30 de țări.
Pe podium au urcat concurentele din România – Miss Elegant Universe 2018, Slovacia – First Runne-up, Polonia – Second Runne-up, Moldova – Third Runne-up și Rusia – Fourth Runne-up.


După participarea sa în cadrul Miss Grand International 2016 și succesul datorat câștigării titlului La Bella Italia 2017 în cadrul competiției La Bella e la Voce din Italia, Alina s-a decis să își încerce șansele în Miss Elegant Universe 2018 și iată că a câștigat această competiție.


Alina locuiește în Constanța, are 32 de ani, 1.75 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 92-65-93.
Alina a absolvit Facultatea de limbi străine, are masteratul în Științe Administrative, în cadrul Universității "Ovidius" Constanța și Northern Virginia Community College din Statele Unite ale Americii. Alina vorbește patru limbi străine, engleza, italiana, franceza și spaniola. Este pasionată de artă, în special de muzică și film, călătorii și lectură. Ca și planuri de viitor, Alina își dorește să se dezvolte cât mai mult pe profesional și să își întemeieze o familie frumoasă.
Evenimentul care i-a marcat cel mai mult viața s-a întâmplat în perioada când a lucrat ca stewardesă, în urma unei situații de urgență la bordul aeronavei, ducând la bun sfârșit alături de colegii ei toate operațiunile necesare pentru a salva și a aduce în siguranță la sol toți cei 170 de pasageri din aeronavă. 


"Câștigarea acestei competiții și a coroanei Miss Elegant Universe 2018 este mai mult decât m-aș fi așteptat înainte de a intra în această competiție fapt pentru care bucuria trăită de mine în acest moment este de nedescris. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au sprijinit. Mulțumesc părinților mei care au crezut mereu în mine, mi-au fost alături și m-au susținut necondiționat. Mulțumesc mult agenției ExclusiveEvent pentru această oportunitate și pentru încrederea de a-mi acorda mie această misiune, cât și designerilor Nicoleta Veniciuc și Monica Gima care mi-au oferit rochiile de seară pentru marea finală a competiției", a declarat Alina Mihaela Staicu – Miss Elegant Universe Romania 2018.


 "Alina este una dintre cele mai frumoase, perseverente și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate. Alina a avut frumusețea și calitățile necesare unui model internațional, pentru a reprezenta România cu onoare în Beirut și pentru a câștiga această competiție. Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile României peste hotare!", a precizat și.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Elegant Universe România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9769 secunde