Galerie foto. ÎNCĂ UN SUPERMARKET LA CONSTANȚA! Dispare o parcare imensă de pe strada Eliberării

34226
9

Articole de la același autor

Pe strada Eliberării din Constanța va începe, în curând, construcția unui nou supermarket Penny. Noua clădire va fi ridicată pe terenul unde, în prezent, este o parcare cu zeci de locuri, între Biserica Adventistă și blocurile de pe patru și zece etaje.




Terenul, cu o suprafață de 4.009 metri pătrați, este proprietatea SC Rewe Projectentwicklung, grevat de drept de ipotecă în favoarea lui Gheorghe Pescaru, Elena Grosu, Mihai-Vasile Marcu, Ion Petru, George Florin Coman și Miron-Florin Marcu. Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se reunește, astăzi, pentru a discuta solicitarea de emitere a Avizului de oportunitate în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal, cu propunerea de realizare a unui spațiu commercial tip supermarket.




În documentația tehnică, se precizează că "având în vedere tendința de dezvoltare a zonei, se estimează că din punct de vedere social, zona va deveni mai atractivă prin diversificare funcșională și amenajări noi, iar din punct de vedere economic, se estimează o creștere a veniturilor la bugetul local prin taxele aferente documentațiilor respective".
Reamintim că în zonă mai sunt două supermarketuri importante și Piața Brick.


Comentează știrea

nevermind
10 mai 2017
bătaie de joc

Ce rahat de "tendință de dezvoltare" a zonei, cînd ai acolo cimitirul, bazarul și Brick-ul?1 Se distrug toate parcările, după care o să vină iarăși Făgădău să ne explice el cum vor fi amendați cei ce parchează pe trotuare. Păi dacă voi distrugeți pînă și puținele parcări care au mai rămas prin oraș?! Cine are nevoie acolo de un alt supermarket (apropo, Penny e o sărăcie de magazin), cînd ai în zonă Kaufland, Cora, Brick (peste drum!), Mega Image și Alfa Beta??

elena
10 mai 2017
Singura soluție este să votați mișcarea poPULAra

Votați miscarea poPULAra si ve-ți trăi bine

pensionar constantean
10 mai 2017
9 Mai 2017

Nu ma intereseaza tema supermarketului... Am fost ieri in Piata Ovidiu....Trist.!...Am crezut ca , la o tripla sarbatoare pentru Romania , vor participa cateva sute de constanteni... Numai copii si cativa pensionari .....Ma bucur ca tinerii scolari traiesc acest timp al libertatii de circulatie libera castigata prin apartenenta la UE....Sper sa inteleaga acest drept si sa lupte pentru pastrarea lui...Eu ( si milioane de varsta mea !) n-aveam dreptul, in tineretea noastra , nici macar la un pasaport ...Si visam sa vizitez Parisul sau Londra !... Iar tinerii de azi ( inclusiv copiii mei !) se duc in Vestul Europei cu buletinul.... Incredibil...Nici in vise nu speram ca voi apuca sa traiesc asa ceva !.... In rest, mi-a placut discursul prefectului. chiar daca l-a citit....In schimb , vicele Consiliului Judetean a fost deplorabil in ... bajbaieli ! Emotia, bat-o vina !... Nota bene pentru amuzantul prezentator, ce aduce ( ca asemanare faciala si exuberanta ! ) cu ( nu demult plecat dintre noi !) , actorul american Gene Wilder... Frumoasa ( desi cam chinuita ! ), desfasurarea artistica....Ce conteaza ca steagul Danemarcei era ... ciudat ( crucea alba pe fond portocaliu in loc de rosu !).... Bine ca n-a fost vreun danez sa remarce ignoranta cadrului didactic , ca nu dau vina pe fetita aceea ...Ne faceam de ras !.... Poate ,anul viitor, vor fi mai multi participanti....Mai ales tineri, viitorul tarii... Chiar daca lehamitea se citeste pe fata multora din celelalte categorii sociale, spiritul patriotic trebuie insuflat tinerei generatii, prin CULTURA si perpetuarea TRADITIILOR noastre culturale . Si cunoasterea si acceptarea acelora din familia europeana ! Oare cum va arata manifestarea de 1 decembrie 2018 la Constanta ?!.... Sper sa fie mai putin trista --- prin participare ! -- decat cea de ieri !....

Jenna
11 mai 2017
Dumnezeu să-l odihnească

Un popor de idioți. Auzi, după ce nu avem parcări le distrugem și pe cele câteva care le mai avem. Mi-e silă și m-am săturat de atâta cretinism !

mr. Anaconda
11 mai 2017
???

Sa traiasca domnul primar FAGADAU ura! ura! ura! O sa avem un nou supermarket (parca nu avem destule) URAAAAA! Si noi oare unde o sa ne mai parcam masinile? Oare traim in tara cretinismului? AAAA! am uitat. Aici merge SPAGA MAREEE DE TOT. Sa ne traiesti primarule si la mai multe supermarketuri.Apropo. Aceste supermarketuri nu se construiesc in afara orasului?

Flav
11 mai 2017
Nu cumparati nimic de acoli ca forma de protest

Daca nu avem ce sa facem ca cetateni singurul lucru bun ar fi sa nu cumpere nimeni nimic iar ei va trebui sa inchida... Este singura solutie

mihai
11 mai 2017
teren privat

Terenul era proprietatea unor oameni, cum scrie si in articol, si a fost vandut. Nu a fost niciodata parcare privata. Faptul ca nu l-au folosit pana la vanzarea catre astia cu supermarketul si toti din apropiere sau care aveau treaba in zona si-au parcat gratuit masinile ani de zile acolo nu a fost bine, nu? Daca vreti parcari platiti taxa la primarie si vi se da in zona alocata, langa bloc sau in apropiere, nu mai asteptati pomana

Mai tovaras Mihai
22 mai 2017
Teren privat?

Daca era teren privat, cu ce fonduri s-a asfaltat si refacut trotuarele? Ponimaishi tovarasci?

Răspuns la: teren privat
Adăugat de : mihai, 11 mai 2017
Terenul era proprietatea unor oameni, cum scrie si in articol, si a fost vandut. Nu a fost niciodata parcare privata. Faptul ca nu l-au folosit pana...
tot mihai
30 iunie 2017
tot teren privat

Dupa superioritatea in exprimare si atitudinea gaunoasa nu sunteti mai mult decat un fost securist cu aptitudini de sef de scara. In loc sa va canalizati atentia spre copiii care dau mingea in curtea blocului poate ati pune mana pe un dictionar si ati invata ca exista termenii de retrocedare/restituire (de proprietati), cum probabil e cazul si aici. Si daca tot a fost proprietatea statului pentru zeci de ani, de ce sa nu fie asfaltat si amenajat terenul pe care mii de oameni l-au folosit ca parcare?

Răspuns la: Teren privat?
Adăugat de : Mai tovaras Mihai, 22 mai 2017
Daca era teren privat, cu ce fonduri s-a asfaltat si refacut trotuarele? Ponimaishi tovarasci?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3203 secunde