Galerie foto / Iarnă la Constanța! Zăpada îngreunează traficul și s-a format polei

1191
2

Articole de la același autor

Ninge de ore bune la Constanța și deja pe trotuare și pe carosabil s-a depus un strat subțire de zăpadă. Termometrele indică la această oră -2 grade Celsius și în zonele circulate s-a format ghețuș. Traficul se desfășoară cu dificultate, atât din cauza poleiului, cât și din cauza vizibilității scăzute.


Meteorologii anunță ninsoare în averse și în orele următoare, dar și la noapte, când temperatura va mai scădea. Termometrele vor indica minimum -3 grade. Mâine, însă, chiar dacă la primele ore ale dimineții va mai fi ger, spre prânz se vor înregistra 3 grade cu plus, așa că sunt șanse ca zăpada și ghețușul să se topească.


Comentează știrea

Din cta
15 ianuarie 2018
Polei

Bine mai primarule, nu dai cu nimic pe sticla de pe jos? Cand ai vazut ca ninge și sunt -3 C, nu ti-ai imaginat ce se va intampla? Iad pe șosele și risc de fracturi la greu.

Ion
15 ianuarie 2018
Gheata

Unii nu și-au dat seama ca se plătește o firma de gunoi sa facă deszăpezire cu milioane de euro din buzunarul nostru ca sa avem gheata și zăpada pe străzi . Cine sunt fraierii ? Noi ! Așa ca multumiți pensionarilor care l-au votat și ignoranților care nu s-au dus la vot.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.586 secunde