Mai multe ştiri online:

GREVĂ la RATC! TRAFICUL este PARALIZAT în CONSTANȚA. RADU MAZĂRE: "Greva este un șantaj. Nu este legală!" / Galerie Foto

Ştire online publicată Luni, 16 Septembrie 2013. Autor: Andreea ILIESCU
Transportul în comun din Constanța este paralizat astăzi, în prima zi de școală, după ce niciun autobuz al regiei nu a ieșit pe trasee în această dimineață. Șoferii s-au adunat în curtea RATC spunând că nu vor mai pleca în cursă pentru că nu s-a schimbat nimic de la ultimul lor protest spontan.


Iată ce au declarat șoferii care au declanșat protestul spontan: 


"Avem salariul maxim 1200 de lei în care intră și toate sporurile și ne-am cam săturat. Dacă nu muncim cel puțin trei sâmbete și duminici pe lună nu ne luăm nici salariul de bază. ESte bine că am ales ziua aceasta ca să vadă și oamenii cum este fără transport în comun... "
"Angajații RATC sunt supărați pe sindicatul vechi, pentru că nu sunt înțeleși și ajutați: "Sindicatul vechi, în care lider era Stelică Gavril nu vrea să negocieze și să ne înțeleagă", a completat un alt șofer.
UPDATE - Dumitru Coiciu, directorul adjunct al RATC, s-a prezentat, în urmă cu puțin timp, în fața angajaților protestatari, și a promis că le va da câte 200 de lei pe lună în plus la salariu, în bonuri valorice. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8692 secunde