Galerie foto. Duminică se deschide noul Hotel de Gheață de la Bâlea Lac

148

Articole de la același autor

Începând de duminică, 23 decembrie, noul Hotel de Gheață de la Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitatori. Responsabilii Proiectului de Marketing Turistic "Hotel of Ice – Bâlea Lac" au respectat și în acest sezon tradiția, astfel că turiștii dornici de aventură și inedit se pot bucura de unicul hotel de gheață din partea de sud est a Europei încă din Ajunul Crăciunului.


Chiar dacă inaugurarea oficială a întregului complex va avea loc în prima parte a lunii februarie a anului viitor, deținătorii Hotelului de Gheață au pregătit un eveniment complex pentru a marca așa cum se cuvine deschiderea celui de-al paisprezecelea sezon de distracție de la Bâlea Lac. Astfel, în premieră pentru acest proiect, restaurantul amenajat în holul principal al Hotelului de Gheață, va fi beneficiarul unei festivități de inaugurare. Ice Restaurant "Ferdinand 1 al României" va fi deschis în mod oficial, duminică seara, în jurul orei 19, în cadrul unei festivități la care invitatul principal va fi ES Dipl. Jose Miguel Menchaca Pinochet, ambasadorul Republici Chile în România.


Cu acest prilej, la restaurant va fi prezentat și un meniu special dedicat Centenarului Marii Uniri, ce cuprinde câteva specialități culinare din toate provinciile geografice și istorice ale României Mari. 
De asemenea, oaspeții ce vor alege să mănânce aici vor avea la dispoziție și preparatele rafinate deja binecunoscute, disponibile în meniurile din sezoanele trecute, servite pe platouri de gheață.


Cum este și normal, deschiderea Hotelului de Gheață din "inima" 
Masivului Făgăraș înseamnă și sosirea primilor turiști ce vor înnopta în camerele ineditului obiectiv. Rezervările pentru cazare și privilegiul de a fi printre primii temerari ce doresc să experimenteze somnul la – 2 grade Celsius în Hotel of Ice Bâlea Lac 2018 – 2019, au fost efectuate în urmă cu luni bune, turiștii din Marea Britanie fiind și în acest an, campioni la acest capitol.


Construcția celui de-al paisprezecelea Hotel de Gheață de la Bâlea Lac a început în 6 decembrie. Spre deosebire de anii trecuți, de această dată, în paralel cu debutul lucrărilor la Hotelul de Gheață, a început și ridicarea "satelitului" (complexul de igluuri). Hotelul de Gheață și igluurile sunt ridicate în imediata apropiere a Stației de Telecabină de la Bâlea Lac, tot în aceeași zonă urmând a fi construită și Biserica de Gheață.
Hotelul de Gheață din acest sezon va avea 16 camere duble (în acest moment, sunt finalizate si dotate 12 camere) și un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri. "Satelitul" de igluuri va avea patru camere duble.


Tema proiectului din acest sezon este "Frozen Love", deținătorii dorind să promoveze dragostea și pasiunea pentru natură, aer curat, drumeție montană și Masivul Făgăraș în timpul anotimpului rece.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Ce prevăd planurile Hotelului  de Gheață
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Cu Mocănița prin Vișeu de Sus
Pagina a fost generata in 0.3792 secunde