€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / De ce nu arată altfel Constanța… Oare chiar nu se mai poate face nimic la mal de mare?

Ştire online publicată Marţi, 04 Septembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Am călătorit cu toții prin țară, prin lumea largă. Am văzut orașe, mai mici sau mai mari, am văzut cum s-au organizat comunități, cum au administrat banii publici astfel încât imaginea de ansamblu să fie una plăcută ochiului.

Revenim din vacanțe plini de energie, dar și cu regretul că orașul nostru a făcut mulți pași înapoi în ultimii ani în ceea ce privește aspectul. Construcțiile haotice, masacrarea spațiilor verzi, retrocedările cu cântec, toate au dus la realitatea pe care o vedem în fiecare zi.

Am publicat în edițiile anterioare imagini din Buzău, din Brăila, orașe cu posibilități financiare inferioare Constanței.

Prezentăm, în ediția de astăzi, patru fotografii: prima din Sibiu, a doua din Turda, a treia din Sighișoara și a patra din… Ați ghicit - Constanța noastră dragă!

Întrebări: Oare în ce oraș v-ar plăcea să trăiți? Oare vom trăi clipa în care și Constanța va arăta și va mirosi altfel? Oare chiar nu se mai poate face nimic la mal de mare? 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2181 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7687 secunde