Galerie foto. Cum va arăta City Park Mall din Constanța, după extindere

4663
6

Articole de la același autor

Lucrările la noua aripă a City Park Mall sunt deja destul de avansate. Aceasta va fi construită în perimetrul unde era parcarea exterioară. 


Potrivit prezentanților investitorilor, fondul de investiții sud-african Nepi, constructorii folosesc cele mai eficiente tehnici de construcție, astfel încât proiectul va fi dezvoltat fără a depăși limita actuală a proprietății.

Noua aripă va cuprinde un cinematograf cu 10 săli, echipat cu tehnologia 4Dx, o sală de sport, restaurante à la carte și de tip fast-food, dar și branduri celebre de fashion.



Comentează știrea

Angela
7 mai 2015
autorul stie scrie romaneste?!

Potrivit R-E-prezentanților investitorilor ... fir-ar el sa fie de vocabular !!!

Teo
7 mai 2015
Trist

Oroare urbanistica, arhitecturala si sociala. Orasul in care spatiul verde a fost condamnat la disparitie, orasul in care se construieste orice oricum ar fi, orasul in care populatia nu e chiar printre cele mai bogate din tara, dar totusi ni se baga pe gat, iata, al 5-lea sau al 6-lea mall, pe sistemul "ee nu merg, lasa sa vezi tu cati fraieri vin...unde sa se duca ? le-am luat parcul...vara tine o luna jumate...merge !" Foarte trist. Daca imi mai amintesc si de peluzele verzi din fata blocurilor de pe Tomis (zona Spital) si Al. Lapusneanu, unde au rasarit in doi timp si trei miscari niste orori de blocuri, imi dau lacrimile de-a dreptul pentru orasul in care am crescut.

nicolae filip
7 mai 2015
city park

domnule primar al constantei noi nu mai avem nevoie in orasul acesta de parcuri?chiar trebuie sa distrugem tot.cand aprobati si amenajarea unui parc in constanta.

Navod
8 mai 2015
Verde

Hehehem, sa va mutati in Navodari. La patru ani apare un parc :), si asta nu e o gluma. Vrem sau nu, verdele exista in orasul ala si se pare ca sunt sanse mari sa arata si mai bine. Puscariasul Matei a lasat si ceva bun in urma.

Florin
14 mai 2015
O noua șansa

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Constantean
1 iunie 2015
Nu mai distrugeti spatiile verzi !!!

Cine are nevoie de încă 10 săli de cinematograf ? De ce nu ați reparat cinematograful in aer liber "Tomis" ? Ați sufocat zona City Park Mall cu parcări ! Nu mai e nicio terasă in aer liber, nicio bancă pe care să stai. E atât de greu să mai plantați niste copaci in Parcul Tăbăcăriei sau la intersectia de la Kaufland ? Nu e niciun salcâm, niciun tei, niciun brad! Nu există nicio zonă cu flori de sezon. Sunt extrem de puține bănci si multe zone verzi arată a maidan. Trotuarele le-ați ingustat cât ați vrut. In Mamaia ați desfiintat trotuarul dinspre lac. Ce caută acel sens giratoriu la doi pasi de plajă, lângă hotelul Doina, care desființează pista de biciclete, mult prea ingustă, oricum. De ce mai parcheaza masinile pe aleea paralelă cu plaja? Nu ati distrus destule trotuare pentru parcări? De ce urâți orasul Constanta ? Singurele lucruri pozitive sunt locurile de joacă pentru copii si renovarea zonei peninsulare, dar si acolo ați uitat să plantați copacii promiși. De ce aveti de gănd să distrugeți fântânile arteziene din parcul arheologic? De-abia le-ați renovat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde