GALERIE FOTO. COMUNIȘTII l-au făcut în patru ani! "Ceaușescu s-ar răsuci în mormânt să vadă haosul de pe Podul Agigea!"

3011
2

Articole de la același autor

Podul Agigea este închis circulației, începând de astăzi, și până pe 25 mai. Traficul rutier este unul de coșmar în zonă, iar localnicii, turiștii și toți ceilalți șoferi afectați de această decizie au numai vorbe "de dulce" la adresa autorităților, incapabile să rezolve această problemă de ani buni. 


GALERIE FOTO. COMUNIȘTII l-au făcut în patru ani!


Vă prezentăm, în rândurile următoare, o declarație interesantă a unui constănțean în vârstă de 75 de ani, căruia, așa cum i-am promis, o să îi păstrăm anonimatul. Nu că ar avea ceva de pierdut sau i-ar fi frică de cineva. 




"La vârsta mea, nu mă mai tem decât de Dumnezeu, dar nu vreau să zică lumea că sunt un nostalgic al Epocii de Aur. Nu am fost comunist, dar să știți că și comuniștii au făcut multe lucruri bune. Chiar foarte bune, trainice, în special legate de infrastructură", ne-a declarat cititorul nostru. 


GALERIE FOTO. COMUNIȘTII l-au făcut în patru ani!


Iată care este opinia acestui constănțean get-beget, născut, crescut și care și-a trăit frumos viața în acest colț de Românie: 
"Consider că ce se întâmplă acum este o dovadă de incompetență. Sunt deja ani buni în care podul ba s-a închis, ba s-a deschis, ba s-a făcut restricție de circulație pe o bandă. Un haos, mai ales în perioada de sezon, în care vin turiștii. Parcă anume s-ar face niște lucruri, să încurce! Văd acum că iar este închis vreo două săptămâni. Tare curios sunt cât de repede se vor efectua lucrările. Știți cât a durat construcția lui pe vremea lui Ceaușescu? Aproape patru ani. Da, doar atât. Așa huliți cum sunt ei astăzi, comuniștii au lăsat societății un pod superb, o minune inginerească, așa cum era numit la vremea respectivă. La 33 de ani distanță de la inaugurare, în plină democrație, iată că autoritățile sunt incapabile să facă reparațiile de atâția ani. Cea că nea Nicu se răsucește în mormânt, să vadă atâta incompetență". 


GALERIE FOTO. COMUNIȘTII l-au făcut în patru ani!


Dacă a fost mai bine sau nu pe vremea lui Ceaușescu, nu facem acum și aici aprecieri. Cert este că în jurul podului de la Agigea sunt, la ora actuală, mulți nervi, multe pierderi, multe bătăi de cap! 


GALERIE FOTO. COMUNIȘTII l-au făcut în patru ani!




Comentează știrea

europeanu
8 mai 2017
Hotii !

Pt.cititorul nostalgic : daca nu exista comunismul, Romania era la ora asta o groapa de gunoi ??? Iar pentru cei ce nu inteleg situatia : banii de reparatii la pod sunt bani de la buget ce trebuie furati. De ce nu se acced fonduri europene ? Le tataie curul ca lu spagoveanu cand aude de Nazarcea.

Indiana Jones
8 mai 2017
Comunismul și inginerii

Pentru a a elucida misterul comuismului vă aduc aminte că conducătorii actuali ai României au fost educați în comuism. Iar realizările din epoca comuistă nu au fost făcute de oameni educați în comuism. Așacă dragi nostalgici, nu aveți dreptate: comuiștii au creat această stare de lucruri, adică s-au căcat ș-au plecat. Și ca să înțelegeți mai bine, comuismul în România a fost o bombă cu ceas inventată și plantată de nemți prin intermediul rușilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6038 secunde