GALERIE FOTO / Atenție, constănțeni! Se asfaltează în zona City Park

1047
2

Articole de la același autor

În perioada următoare, SC Confort Urban SRL va efectua lucrări de asfaltare în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.

Lucrările de asfaltare se vor derula în cinci etape, în timpul nopții. Astfel, între 16 și 17 mai, se va lucra pe strada Soveja, pe sensul de mers cuprins între intersecție și aleea Brândușelor, între 17 și 18 mai se va lucra pe strada Soveja, pe sensul de mers cuprins între aleea Brândușelor și intersecție, între 18 și 19 mai - pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din intersecție pe sensul de mers spre Satul de Vacanță până la aleea Heracleea (primul sens giratoriu), în noaptea dintre 19 și 20 mai, pe bulevardul Al. Lăpușneanu pe sensul de mers între aleea Heracleea și intersecție, iar între 23 și 24 mai - sectorul cuprins între intersecție și giratoriul din dreptul străzii Adamclisi, pe ambele sensuri de mers. Astfel, la noapte circulația va fi restricționată pe ambele sensuri.

Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțeni ca în perioada derulării lucrărilor de asfaltare să nu staționeze autovehiculele în zonele menționate. "Totodată, rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluența și siguranța circulației", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Juan
16 mai 2017
asfaltarea

Cu voi nu stie omul cum s-o ia ca asfalteaza nui bine ca nu asfalteaza la fel daca incepeau in plin sezon cum era daca a fost vremea proasta

mareea
17 mai 2017
astfaltarea

Partea proasta e ca asfaltarea e începută de luni bune,e neterminată si mai sunt si elevi de la scolile rutiere scosi sa dea proba de traseu exact pe acolo.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0512 secunde