Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / Astăzi, să bem bere! Totul cu măsură!

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Asociația Berarii României celebrează, astăzi, Ziua Internațională a Consumului Responsabil de Bere, o inițiativă comună a producătorilor de bere, menită să marcheze contribuția pe care o au la promovarea unui consum responsabil de alcool în rândul consumatorilor de pe toate meridianele.

De la prima ediție, care a avut loc în 2015, până în prezent, Ziua Internațională a Consumului Responsabil de Bere este celebrată anual de producători de bere din peste 60 de țări, al căror mesaj de responsabilitate ajunge direct și indirect la peste 300 milioane de consumatori.

Asociația Berarii României marchează Ziua Internațională a Consumului Responsabil de Bere prin continuarea seriei de activități parte a campaniei FĂRĂ ALCOOL LA VOLAN. Având sloganul „Fii și tu ca o mamă pentru prietenii tăi și spune-le tare și răspicat: Fără alcool la volan!”, campania a fost ințiată în luna august a anului în curs de către Asociația Berarii României, cu sprijinul Poliției Române.

Campania se adresează atât conducătorilor auto, cât și tuturor celor care le pot impune direct sau indirect un comportament responsabil: membrii grupului de prieteni.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7456 secunde