Galerie foto. APARIȚIE MISTERIOASĂ. Cine este fata fără adăpost de pe străzile din Roma?

1298

Articole de la același autor

Italienii au mobilizat o lume întreagă pentru a reuși să identifice o tânără fără adăpost văzută pe străzile din Roma. Fotografiile fetei circulă de câteva zile în mediul online cu speranța că va fi recunoscută de cineva.


Blondă, cu ochii verzi-albaștri, fata pare adolescentă și a atras atenția pietonilor italieni prin comportamentul politicos și faptul că nu vorbește decât limba engleză. Mai mult decât atât, ea se pare că refuză să accepte bani, deși trăiește sub cerul liber.


Există voci care spun că fata seamănă cu mai multe copile date dispărute în ultimii ani, printre care Amanda Adlai, care a fost răpită în anul 2008, Maria Brigitte Henselmann care a dispărut în Germania, tot în anul 2008, și chiar cu Madeleine McCann, care nu mai este de găsit din 2007.


Poliția italiană a făcut la rândul ei câteva încercări de a o identifica pe străină, dar aceasta nu are pașaport, buletin de identitate sau orice alt act cu numele ei. Localnicii spun că răspunde la numele Maria, dar polițiștii nu sunt siguri că acesta este numele ei adevărat pentru că lor le-a dat alte variante.


Internauții încearcă acum să găsească familia fetei și să o ducă acasă de Crăciun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.726 secunde