Galerie foto. Adrenalină, senzații tari și multă distracție, la Aqua-Parkul de la Eforie Nord

711
1

Articole de la același autor

Turiștii care ajung în stațiunile din sudul litoralului, dar și constănțenii care vor să petreacă o zi plină de distracție și senzații tari au, vara aceasta, numeroase atracții în stațiunile de la malul mării. Una dintre cele mai interesante este Aqua Park-ul de la Eforie Nord.

Situat între plaja Belona din Eforie Nord, Hotel Europa și Lacul Belona, cel mai nou parc de distracții și unicul din sudul litoralului românesc pune la dispoziția turiștilor cele mai cool tobogane acvatice, într-un mediu sigur și sănătos. Distracția este întreținută de o echipă de specialiști și, zilnic, au loc diferite spectacole și petreceri interactive pentru copii și adulți.

Parcul are o capacitate de 3.000 de locuri și este împărțit în mai multe zone. Pasionații de senzații tari și adrenalină pot alege toboganul Black Hole, unde vor aluneca cu viteză mare prin tunelurile închise, cu multe viraje și surprize. Toboganul Kamikaze înseamnă o coborâre vijelioasă, în timp ce toboganul Rapid River te face să te simți ca pe un râu adevărat. Urmează toboganul șerpuit, care ne provoacă la o curajoasă întrecere pe apă, dar și toboganul cu patru piste, unde putem aluneca alături de prieteni.

Jocuri pentru cei mici și bar în piscină pentru cei mari

Pentru cei mici, există o piscină specială, dotată cu tobogane spectaculoase și diferite jocuri antrenante. Iar adulții pot servi o băutură rece chiar la barul din mijlocul piscinei. Parcul include și o zonă de servicii, cu restaurante, cofetării, baruri, dar și masaj, tatuaje și suveniruri. Și, după lăsarea serii, distracția continuă pentru că Aqua Park-ul se transformă într-un loc special, de tip lounge, unde nu lipsesc spectacolele de lumini și fântâni.

În lunile iulie și august, prețul unui bilet pentru adulți este de 45 de lei, iar pentru copiii mai înalți de 1,5 metri se plătește 35 de lei. Parcul este deschis în fiecare zi, până pe 17 septembrie, între orele 9 și 18.

Comentează știrea

Petrica
13 iulie 2015
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7023 secunde