Galerie foto. A ÎNCEPUT NEBUNIA "NEVERSEA"! COZI KILOMETRICE PE PLAJA DIN CONSTANȚA

16641
13

Articole recomandate

Cu câteva ore înainte de începerea festivalului Neversea, plaja din Constanța este precum un furnicar. Tinerii care vor lua parte la eveniment au format cozi kilometrice, pentru a-și procura brățara de acces la festivalul mult așteptat. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Liviu Burebista
7 iulie 2017
Zgomot infernal, alcool, dezmat si prafuri fine.

Tinerii frumosi si liberi, stau la cozi kilometrice , sa vada niste nulitati. Nu ar fi fost mai bine pt. viitorul lor si al tarii, sa protesteze ca: strainii cu buna stiinta a autoritatilor, ne defriseaza padurile, au cumparat cel putin 40% din terenul arabil al tarii , ne exploateaza petrolul si gazele, energia electrica , aurul , apa potabila si in viitorul apropiat si aerul pe care-l respiram. Tinerii astia frumosi si drogati vor reactiona probabil cand vom ramane fara tara.

unul
7 iulie 2017
o gloata lepadata

Vor reactiona, ai dreptate, dar in sensul ca ii vor apara pe noii stapani de extremisti ca mine sau ca tine. Nu te-ai intrebat de ce in cadrul acestui festival nu este permisa plata cu bani cash cau chiar cu card de credit - intrucat acestea sunt modalitati de plata legale? Ca tefeleii sa se obisnuiasca mai repede cu insemnarea. Asa, ca vitele. Daca s-ar face fortat, probabil ca se va intampina rezistenta, dar pe calea distractiei lucrurile merg mai usor. Vor ajunge sa ceara singuri sa fie insemnati, pentru ca astfel au acces la facilitatile care ofera distractii moderne.

Răspuns la: Zgomot infernal, alcool, dezmat si prafuri fine.
Adăugat de : Liviu Burebista, 7 iulie 2017
Tinerii frumosi si liberi, stau la cozi kilometrice , sa vada niste nulitati. Nu ar fi fost mai bine pt. viitorul lor si al tarii, sa protesteze ca:...
Cicone
7 iulie 2017
Asa e

Tinerii Frumos si Liberi se relaxeaza.

Dani
7 iulie 2017
Bine măi săracilor

Bine măi săracilor. Puteți să vă plângeți cât vreți că n-aveți bani să mergeți la Neversea. Dar acuma fără mișto: 1) Trebuie să fi cel puțin neinteresat ca să nu cunoști că acest festival mai face ca acest oraș să revină pe harta atracțiilor turistice. O să vină mulți străini și în general ei o să cheltuiască pe :Chirii, mâncare, transport,etc.. Astfel încât cei din oraș se vor bucura de niște bani în plus. 2) Festivalul se ține pe plaja veche din modern, cea neamenajată. Așa că nu merge argumentul cu: așa e legea. 3) Gizăm Craist. De ce să mă intereseze pe mine de proteste de exemplu? Clasa politică e de cea mai joasă speță? Da. Toți politicienii indiferent de partid o să facă la fel. N-are rost să ne batem capul cu prostii de genul ăsta. PNL-ul e o glumă proastă. USR-ul s-a pierdut. PSD-ul e plin de hoți, dar măcar au un plan( cu multe probleme apropo) , dar măcar îl au. Așa că să termine mandatul și vedem data viitoare ce o fi.

Constantean
7 iulie 2017
Vai de capul tau

esti cel putin un mare bou... Generatie de rahat, pentru care regulile de bun simt nu exista. Daca erati asa de doritori de ce nu v-ati dus la Tuzla ?

Răspuns la: Bine măi săracilor
Adăugat de : Dani, 7 iulie 2017
Bine măi săracilor. Puteți să vă plângeți cât vreți că n-aveți bani să mergeți la Neversea. Dar acuma fără mișto: 1) Trebuie să...
eugen
7 iulie 2017
amice, esti idiot

Ai dracu straini, numai rau ne-au facut! Bine ca ti-a facut Ceausescu bine! Dupa ce ati dus tara asta la coada Europei, injuri tinerii. Mai bine sa-ti fie rusine de ce tara le lasi, idiotule! Ti-ai vandut copiii si nepotii pentru pomeni de la politicieni si acum te-a apucat dorul de paduri.

Răspuns la: Zgomot infernal, alcool, dezmat si prafuri fine.
Adăugat de : Liviu Burebista, 7 iulie 2017
Tinerii frumosi si liberi, stau la cozi kilometrice , sa vada niste nulitati. Nu ar fi fost mai bine pt. viitorul lor si al tarii, sa protesteze ca:...
o
8 iulie 2017
pla

pensionar comunist intelege ca viata e grea si prostia doare foarte tare, nu te mai uita la antena 0 si rOTV manele si cuata articole despre stiinta, literatura etc... si poate vei intelege sensul vietii ca esti doar un prost analfabet si nimic mai mult.

Răspuns la: Zgomot infernal, alcool, dezmat si prafuri fine.
Adăugat de : Liviu Burebista, 7 iulie 2017
Tinerii frumosi si liberi, stau la cozi kilometrice , sa vada niste nulitati. Nu ar fi fost mai bine pt. viitorul lor si al tarii, sa protesteze ca:...
Cucu
8 iulie 2017
Neversea

Un festival cu muzica toata noaptea nu se face nicaieri in mijlocul orasului.Zgomotul deranjeaza enorm pe cei multi din zona care nu merg la festival. Nu asa se atrag turistii , adica ascunzand sub pres mizeria unui oras mare : murdar , cu ruine , fara parcari auto , constructii printre vechile blocuri , cu parcurile inundate de constructii sau in reconstructie de 2 ani !( parcul arheologic ) , cu o cladire emblema - cazinoul in ruina de 10 ani ! Mergeti pe Tomis de la intersectia cu bd. Mamaia pana la Amiralitate - CENTRUL ORASULUI si va convingeti .

Dacă
8 iulie 2017
Și cu parcă se plimbau într-o barcă !

Banii îi interesează pe cei care au organizat această nebunie de festival, cei care vor bani organizează așa ceva, că de acolo se umplu buzunarele : hoților și derbedeilor politici, indiferent de culoarea politică, cei îi unesc pe politicieni, îs : banii și hotia, jaful și golănia! Poporul român suferă de 30 de ani și politicienii ca jefuitorii, au jefuit și devalizat România! Cum le spunem adevărul, țin unii la alții și își iau apărarea, "sar la gâtul oamenilor de bună credință" și îi etichetează : dogmaticilor, comuniștilor, oameni învechiți ...., dar pe ei cine iau făcut, le-au dat viață, ăștia : oamenii dogmatici, comuniștii, învechiții..., acum să vedem cum vor rezolva problema : educației și instruirii copiilor lor și mai ales a nepoților, că cei care ne terfelesc și bălăcăresc pe noi, părinții lor, i-am educat și muuulți, chiar foarte mulți îndeplinesc, ocupă funcții bune, înalte și sunt " curtați" de cei de peste hotarele României, pentru ai avea la muncă peste hotarele țării noastre, deci dogmaticii și comuniștii de părinți au făcut ceva bun pentru poporul român și România, dar să vedem ce veți face voi cu, copii voștri, semne bune nu-s, de bine nici atât, distracțiile, disprețul și lipsa de iubire față de tot / toate, câte vă înconjoară, sunt defapt, ce vă caracterizează!

Leo
10 iulie 2017
Mamaia, incotro ?

La Mamaia se construieste prea mult ! Consecinte: -Foarte multe apartamente in dezvoltare nu vor fi vandute usor si repede , datorita ofertei prea mari si prea variate; -Pentru ca se construieste haotic , este dificila constructia unei infrastructuri coerente care sa le deserveasca; -Daca nu se asteapta finalizarea tuturor constructiilor incepute si gasirea de solutii pentru cele care nu mai pot fi finalizate, este inutil sa se mai elibereze alte autorizatii de construire ; -Sunt deja prea multe "ruine" de magazine , vile si hoteluri in centrul Mamaiei , care cu greu isi vor gasi un investitor sa le resusciteze; -Valoarea statiunii va scadea constant cu fiecare apartament , casa sau bloc , neexploatate eficient (fara sa amintim ruinele!). -Ok. Poti sa acoperi cu un banner o ruina , dar nici o statiune de bannere nu valoreaza prea mult.Proprietarii ar trebui obligati sa ingrijeasca fatadele cladirilor si terenurile in proprietate , chiar daca nu le exploateaza. -Constructiile din Mamaia Nord ar fi trebuit sa fie proiectate de municipalitate in cadrul unui proiect zonal de dezvoltare, dezvoltatorii trebuind sa respecte intocmai proiectele; -Dezvoltatorii ar trebui sa se uneasca pentru proiecte ample , serioase si nu se intreaca in cladiri fistichii cu vedere la lac si drum , bune de umplut 4 weekend-uri pe an. -Acum sunt ceva premise sa creasca numarul de turisti straini , problema e daca se vor mai intoarce..Nu poti caza turisti pe camp , indiferent de gradul de finisare interioara si sa speri ca se vor mai intoarce sau ca nu vor povesti ce au vazut. E plina lumea de mari si oceane..Mai bine nu-i primesti pana nu e gata si trotuarul , strada , spatiul verde , magazinul s.a. -Serviciile turistice oferite de proprietari nepriceputi vor arunca renumele statiunii in derizoriu. -Lipsa de adresabilitate , nementinerea unei linii tematice , iesirea din brand , amatorismul , neseriozitatea , sunt motive serioase pentru esecul zonei . -Pe termen lung va pierde toata lumea si vor castiga bulgarii. Chiar daca vor fi probleme pentru investitori , decat sa transformi o statiune cu personalitate disticta acum , intr-o groapa de ruine in cativa ani si sa piarda toti , mai bine astepti pana vine vremea potrivita sa construiesti.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0169 secunde