Gafă la Comisia Europeană. Viorica Dăncilă, prezentată la Bruxelles ca "premierul Bulgariei"

208
Gafă la Comisia Europeană. Viorica Dăncilă, prezentată la Bruxelles ca

Articole recomandate

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Schinas Margaritis a făcut o confuzie, joi, când a prezentat programul prim-vicepreședintelui CE Frans Timmermans, spunând că acesta va avea o întrevedere la Bruxelles cu Viorica Dăncilă, "premierul Bulgariei".

Gafă de proporții la CE, Viorica Dăncilă a devenit "premierul Bulgariei". "Iar apoi un alt anunț, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, o va primi, cred ca întrevederea este în curs, pe doamna Viorica Dăncilă, premierul Bulgariei și actualul deținător al Președinției Consiliului UE. ... România, îmi prezint scuze, România, deținătorul Președinției Consiliului (...)", a afirmat Schinas Margaritis, joi într-un briefing de presă.

Viorica Dăncilă se află în perioada 6-7 februarie la Bruxelles unde va avea întrevederi cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Premierul a participat, miercuri, la conferință despre combaterea antisemitismului organizată de România și ulterior a prezentat prioritățile Președinției Consiliului UE, în cadrul sesiunii plenare a Comitetului European al Regiunilor (CoR).

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9035 secunde