Furtunile au făcut prăpăd: incendiu provocat de trăsnet, copaci căzuți, acoperișuri smulse de vânt

213
Furtunile au făcut prăpăd: incendiu provocat de trăsnet, copaci căzuți, acoperișuri smulse de vânt - cluj11041100-1504506640.jpg

Articole recomandate

Furtuni violente în mai multe zone din țară. În plin cod galben sau portocaliu au fost zeci de apeluri la 112. Grindina a făcut prăpăd în mai multe județe iar vântul puternic a smuls acoperișuri și a doborât copaci. 100 de persoane au fost evacuate în timpul nopții la Bacău după ce acoperișul unui bloc a luat foc de la un trăsnet.



Furtuna a făcut prăpăd și în Capitală. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au intervenit, în urma furtunii de duminică noapte, atât în București, cât și în județul Ilfov, pentru extragerea apei din opt curți și pentru îndepărtarea a cinci copaci de pe carosabil, precum și pentru scoaterea unui autoturism blocat în apă.

La Cluj rafalele de vânt au smuls mai multe acoperișuri și a rupt copaci. Străzile au fost inundate. De asemenea, oamenii au anunțat și faptul că vântul a doborât în unele locuri copaci sau stâlpi de electricitate.

O furtuna cu ploaie torentială, vânt puternic și bucați de grindină au făcut prăpad în gospodăriile din județul Mehedinți. Ploaia cu grindină care nu a durat câteva minute a inundat mai multe case.

O jumătate de oră de ploaie torențială a umplut de apa și strazile din Curtea de Argeș. Trei bulevarde au fost pur si simplu transformate în râuri, la fel ca mai multe parcari dintre blocuri. Vântul a bătut cu putere.

Un număr de 28 de localități sunt nealimentate total cu energie electrică și parțial stațiunea Borsec, în urma furtunii de duminică seara, care a dus la prăbușirea a zeci de brazi peste liniile electrice, informează romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4115 secunde