Furtuna a făcut ravagii! Doi răniți, 128 copaci căzuți, 72 mașini avariate

165
Furtuna a făcut ravagii! Doi răniți, 128 copaci căzuți, 72 mașini avariate - 171024meteovremeacoperis00inquam-1508914563.jpg

Articole recomandate

Furtuna a făcut ravagii, marți, în Capitală. Două persoane au fost rănite, 128 de copaci au căzut, iar 72 de autoturisme și 3 acoperișuri au fost avariate, transmite ISU București - Ilfov, după întocmirea unui bilanț. Totodată, au fost semnalate 23 de situații de urgență, potrivit sursei citate.


Doi răniți au fost transportați la spital, 128 copaci au căzut pe străzile din București, iar 72 de mașini au fost lovite de arborii căzuți. Trei acoperișuri au fost avariate de vântul puternic din Capitală, unul dintre acestea picând peste o mașină pe Strada Căderea Bastiliei, neînregistrându-se victime. 

La spitalul Obregia din București, un copac a rămas sprijinit pe clădire, fără a se solicita evacuarea unității medicale. S-a acționat împreună cu ADP, pentru îndepărtarea arborelui fără pagube.

Copaci au căzut și pe strada Clucerului pe mai multe autoturisme, pe strada Bârcă (pe carosabil) și pe bd. Schitu Măgureanu au căzut elemente de construcție de pe fațada unei clădiri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2648 secunde