Funcționarii publici vor avea salarii cu un sfert mai mici

342
2
Funcționarii publici vor avea salarii cu un sfert mai mici - functionariipublici-1510152035.jpg

Articole de la același autor

"Revoluția fiscală diminuează cu 25% veniturile angajaților de la 1 ianuarie 2018", asta susțin reprezentanții Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP).

Aceștia critică tăierea veniturilor angajaților cu 25% prin aplicarea "revoluției fiscale".

"Parlamentul României a decis, prin noua lege a salarizării, ca funcționarii publici și personalul contractual să beneficieze, de la 1 ianuarie 2018, «de o majorare a cuantumului brut al salariilor de bază cu 25 la sută și al cuantumului brut al sporurilor și al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte din salariul lunar brut». Guvernul, prin «revoluția fiscală» ce urmează să o aplice, "taie" aceste majorări prin transferul obligației plății contribuțiilor din sarcina angajatorului în sarcina angajatului", explică Sebastian Oprescu, președintele SNFP.

Potrivit acestuia, funcționarii publici din România se vor alătura tuturor acțiunilor de protest organizate de confederațiile sindicale. 

Comentează știrea

fani
9 noiembrie 2017
mai putin cu 25 %

Huooo Basescu ,ajunge cu scaderile.

Asa este ....
9 noiembrie 2017
Huooo Basescu..Wdrea

Basescu si Boc,Soros,multinationalele si agenturili straine numai "ele e de vina".Si cand te gandesti ca panaramele astea bolsevico-pesediste au facut un an de zile bascalie de guvernul tehnocrat si de Ciolos.Apropo.Huoo...Ciolos ! Nicicand, in toata istoria ei ,Romania nu a avut asa de multi incompetenti,mediocri si idioti adunati gramada intr-un singur guvern.

Răspuns la: mai putin cu 25 %
Adăugat de : fani, 9 noiembrie 2017
Huooo Basescu ,ajunge cu scaderile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9217 secunde