Funcționarii din administrația publică protestează mâine, în fața guvernului

96
Funcționarii din administrația publică protestează mâine, în fața guvernului - functionariimitinglaguvern-1432632503.jpg

Articole de la același autor

Biroul Executiv al Uniunii Sindicale Teritoriale, filiala județului Constanța a Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa susține mitingul de protest organizat de Federația Națională a Sindicatelor din Administrația Publică, în data de 27 mai 2015, la București, în piața Victoriei, se arată într-un comunicat de presă.
 
"Suntem alături de colegii noștri din administrația publici locală, afiliați la F.N.S.A. și le susținem revendicările:


1. Reglementarea și liberalizarea acordării, începând cu anul 2015, a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituții realizează și sunt finanțate parțial și din venituri proprii;


2. Creșteri salariale și pentru salariații din administrația publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 28412CI10 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.


La această acțiune de protest vor participa 100 de membrii de sindicat din județul Constanța din administrația publică locală." 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Guvern: Ajutoare pentru agricultori
Pagina a fost generata in 0.4654 secunde