Funcția de director general la CJAS Constanța, scoasă din nou la concurs!

438
Funcția de director general la CJAS Constanța, scoasă din nou la concurs! - concurscjascta1-1622139123.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate au anunțat organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director general la casele județene de asigurări de sănătate. Noua sesiune de concurs era necesară, după ce, la examinările anterioare, anunțate cu surle și trâmbițe, doar 5 din cei 33 de candidați care s-au prezentat au promovat probele, în vreme ce alți 21 de candidați s-au înscris, dar nu s-au mai prezentat. Drept pentru care, din nou, sunt scoase la concurs 35 de posturi de directori generali, pentru casele județene de asigurări de sănătate precum și pentru casa de asigurări de sănătate din sistemul de apărare. Printre posturile scoase la concurs se numără și cel de director general al CJAS Constanța, pentru ocuparea căruia, la prima sesiune, s-a înscris un singur candidat, care nu s-a mai prezentat la proba scrisă.

Prima probă a concursului, cea scrisă, se va desfășura pe 16 iunie, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 4 iunie. Pe 9 iunie vor fi afișate rezultatele selecției dosarelor de concurs, pe baza îndeplinirii condițiilor de participare. Concursul propriu-zis va consta într-o probă scrisă și un interviu, care se va desfășura în termen de cel mult patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. „Interviul constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice și a abilităților/competențelor manageriale”, au anunțat reprezentanții CNAS. Atât proba scrisă, cât și cea a interviului se vor desfășura la București, prima în Amfiteatrul Spitalului de Urgență București, iar a doua la sediul CNAS.

Reamintim că la conducerea CJAS Constanța se află, interimar, Marinel Ciobanu, care a declarat pentru „Cuget Liber” că nu se înscrie la concurs din motive personale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5499 secunde