Frig și vânt puternic, la Constanța. Meteorologii au dat cod galben

286
Frig și vânt puternic, la Constanța. Meteorologii au dat cod galben - vremea4-1492529927.jpg

Articole de la același autor

Vremea este din ce în ce mai urâtă la malul mării. Administrația Națională de Meteorologie a emis chiar și o avertizare cod galben de vreme rea, pentru următoarele zile. 


Începând din această seară, de la ora 18, și până vineri dimineață, la ora 10, temporar, vor fi precipitații mai ales în sudul, centrul și estul teritoriului, iar în după-amiaza zilei de joi (20 aprilie) și în noaptea de joi spre vineri, aria acestora se va restrânge către est. 


În aceste zone, cantitățile de apă vor depăși 25 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali, 50 - 60 de litri pe metru pătrat. 


La munte, va continua să ningă și se va depune strat de zăpadă. În restul țării, va ploua, iar începând din noaptea de miercuri spre joi, în Moldova și pe arii mai restrânse în Maramureș, Transilvania și, trecător, în zona deluroasă din sud se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, unde vitezele la rafală vor atinge 50 - 60 de km pe oră. 


De asemenea, vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre est. Maxima termică va atinge 10 grade Celsius. Peste noapte, rafalele și aversele se vor mai intensifica și termometrele vor indica minimum 7 grade. 


Mâine, va continua să plouă intens pe timpul zilei și va fi chiar mai frig, cu valori termice cuprinse între 2 și 9 grade. În cursul nopții este posibil să apară ninsori. 


Vineri, va fi și mai frig, cu doar 1 grad noaptea și 6 ziua, însă ploile vor deveni slabe. 


De sâmbătă începe să se încălzească și se arată din nou soarele, dar duminică sunt așteptate din nou ploi intense. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Social : Vremea începe să se încălzească
Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Social : Cod galben de ceață, la Constanța
Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Social : Vreme frumoasă, în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.8213 secunde