Frați în stare critică, ADUȘI LA SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA, după ce au înghițit pastilele pentru afecțiuni psihice ale bunicii lor. Au crezut că sunt bomboane!

7203
1
Frați în stare critică, ADUȘI LA SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA, după ce au înghițit pastilele pentru afecțiuni psihice ale bunicii lor. Au crezut că sunt bomboane! - smurd70139200-1525678265.jpg
Trei frați cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani au ajuns de urgență la spital după ce au inghițit pastilele pe care bunica lor le lua pentru afecțiuni psihice. Doi dintre micuți sunt acum în comă.


Femeia a uitat cutia cu pastile la îndemâna copiilor, iar aceștia le-au înghițit crezând că sunt bomboane. Ea a fost cea care i-a găsit apoi în stare de inconștiență.

Inițial, micuții au ajuns la spitalul din Tulcea. De acolo, au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Doi dintre copii sunt în comă profundă, iar medicii se luptă să le salveze viața. Cel de al treilea copil a ajuns la spital conștient, dar a avut și el nevoie de îngrijiri medicale, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Mitica
7 mai 2018
Medicamentele nu sunt bomboane

Deci erau sanatosi la cap inainte...

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde