€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

FOTO-VIDEO / IMAGINI SCANDALOASE LA CONSTANȚA! OARE CÂT MAI AVEM DE SUPORTAT?

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 August 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Constanța anului 2017. Un oraș care se vrea turistic, punct de atracție pentru cei care vin să viziteze zona. Dar din păcate, la acest capitol nu stăm deloc așa cum ar trebui. Dovadă sunt imaginile de azi, care ne arată o Constanță plină de cerșetori la tot pasul, și o Poliție Locală care nu-și face treaba mai deloc. Imaginile foto-video vorbesc de la sine. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8764 secunde